Prvne zdravim vsechny alfisty z nadherne plaze v italske Puglii. Kdo nezna, tak doporucuji vyzkouset. Krasna atmosfera, teploucko, jidlo, mili lide a zadny Cesi, Nemci apod.

Dost me to ale uzira jedna vec a je treba jit z pravdou ven. Na moji 159 sem nasel diru na konci prahu LZ kola a ano, je to prohnile zevnitr. Stydim se za to, protoze jak spousta z vas vi, tak auto davam co je treba a tohle je proste trochu podpasovka. Bohuzel sem na ni projevil fakt, ze auto jezdi celou dobu u nas a z 80% po dalnici, kde proste spodky prahu trpí a sul se dostane vsude.
Nejprve sem objevil dirku o velikosti zrnka pisku, ale nedalo mi to sroubovakem sem ten prah otevrel jako konzervu. Dira na fotce je cca 2x 13cm a asi to pujde jeste kousek dal. Pak uz je nejaka prepazka a je to cele vystrikane penou. KO je "jen" prah, od nej nahoru je to zdrave a vsude se drzi dutinovy vosk, ktery sem do auto poctive kazdy rok strikal (wurth). Bohuzel moje prvni aplikace prisla asi pozde ( 5 let zpet, auto je 2008) a vosk uz tomu nepomohl. Nyni uz bohuzel neni cas na hrdinstvi a budu muset pristoupit na tzv. Kurkynuv koktejl. To sem driv nechtel, neb sem si rikal, ze to je 4 roky stare auto a nebudu to projelvat olejem jak 120tku. No a tady to mam...
Dokazu si predstavit, ze drtiva vetsina 159 jezdenych u nas na to bude stejne. Zvenku to neni jeste tak poznat, ale pokud sundate posledni zaslepku zespod prahu a nahmatate prach se rzi, tak si muzete byt jisti...