No to právě nevim, to mi pověz...
Nebudu se hádat, každej má rád něco jinýho. To že jde Tipo vyhnat k nesmyslu je jistě pravda, ale pořád tady zůstane ten propastný rozdíl ve vnitřním prostoru...
No to právě nevim, to mi pověz...
Tak minimálně si to hraje na spolehlivý auto za dostupný peníze, což není. Spolehlivý vůbec ne a když to člověk nasype výbavou jakou dostane třeba u francouzů v sérii, tak je to předražený jak pes.
A tobě už nesvítí kontrolka motoru nebo stále čekáš na aktualizaci?MichalT píše: 11.7.2017, úte 15:52Tak minimálně si to hraje na spolehlivý auto za dostupný peníze, což není. Spolehlivý vůbec ne a když to člověk nasype výbavou jakou dostane třeba u francouzů v sérii, tak je to předražený jak pes.
Ať si každej jezdí čím chce a v případě VW group - dobře mu tak.
Předpokládám, že tuhle pohádku Ti řekli v servisu.MichalT píše: 11.7.2017, úte 18:21 Tak mě svitila jen kvůli tomu, že jsem jel na suchou nádrž, protoze jsem se misto tankování zakecal a pak už nechtěl zdržovat skupinu, ve který jsme navíc docela letěli, takže se čerpadlo proběhlo na sucho a zvysila se jeho teplota.
To není rýpání, ta kontrolka na OII prostě nebyla a to to bylo auto za 720t Kč, zatím co Talbot Tagora z roku 1980 ji měl standardne, stejně jako hlídání žárovek všech světel, hladiny brzdove kapaliny, vody v chladici, obložení všech 4 kol, hladiny oleje, atd.. Navíc ta oktavka dokázala sežrat nádobku za den...coyote píše: 11.7.2017, úte 19:55 Slovíčkaření, ale kontrolku náplně v ostřikovačích na Škodný zrovna mám a naopak žádná z mých Alf ji nemá. Myslím, ze tohle nekonečný rýpání do koncernu za každou cenu je už trochu trapný...
Jasně, že tam neděláš když všechno tak dobře víšHarous píše: 11.7.2017, úte 21:31Předpokládám, že tuhle pohádku Ti řekli v servisu.MichalT píše: 11.7.2017, úte 18:21 Tak mě svitila jen kvůli tomu, že jsem jel na suchou nádrž, protoze jsem se misto tankování zakecal a pak už nechtěl zdržovat skupinu, ve který jsme navíc docela letěli, takže se čerpadlo proběhlo na sucho a zvysila se jeho teplota.![]()
Nechci ti kazit radost z tvého nezdravého zaujetí, ale teplotní čidlo paliva je součástí každého moderního auta. Ona ho potřebuje ŘJ, aby si pomocí teploty paliva odhadla jeho hustotu a následně provedla různé korekce při startech a chodu motoru... Ono má mít čerpadlo okolo sebe prostor, který zachycuje určité množství paliva, to slouží zároveň jako rezerva a do posledního okamžiku odvádí teplo od čerpadla... Jestli se u Giulie přehřívá čerpadlo při jízdě na rezervu, tak to bude asi konsrukční chybaMichalT píše: 11.7.2017, úte 18:21 Tak mě svitila jen kvůli tomu, že jsem jel na suchou nádrž, protoze jsem se misto tankování zakecal a pak už nechtěl zdržovat skupinu, ve který jsme navíc docela letěli, takže se čerpadlo proběhlo na sucho a zvysila se jeho teplota. To by se u škodovky nestalo, to je fakt, ta teplotu čerpadla nesnímá, jak by taky mohla, když neměla ani kontrolku náplně ostřikovačů...
O2 čidlo měla v kombinaci s xenony, vyhřívanými ostřikovači nebo elegance výbavou... prostě jsi musel mít 5,5l nádobku a ne 3l... takže to není chyba auta, ale konfigurace...MichalT píše: 11.7.2017, úte 23:25To není rýpání, ta kontrolka na OII prostě nebyla a to to bylo auto za 720t Kč,
Petr147 píše: 12.7.2017, stř 07:49 O2 čidlo měla v kombinaci s xenony, vyhřívanými ostřikovači nebo elegance výbavou... prostě jsi musel mít 5,5l nádobku a ne 3l... takže to není chyba auta, ale konfigurace...![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti