a ještě chci vzít tyto svíčky https://ebezo.cz/front/product/default/ ... ajEALw_wcB
VDC je vehicle dynamic control, cidlo ABS na niektorom kolese? Co tak baterka? Kable v poriadku? 156ka mala podobny problem, pomohla nova baterka.fenixto píše: 19.7.2017, stř 07:18 Zdravim forum,
potrebujem poradit. Dnes rano som nastartoval ako vzdy, akurat ze narychlo preblikla nejaka hlaska "VDC failure" alebo nieco na ten sposob,nevsimol som si to presne lebo to zachvilku zhaslo, ale potom vsetko islo v pohode...az pokedy som si nechcel zvysit intenzitu fukania a tu nastal problem, vobec nereaguje, ci to mam na 1 alebo 4, fuka rovnako...
neviem ci to moze mat s tym suvis, ale doteraz mi to pekne islo, alebo na co sa pozriet, ci treba rozobrat cely stredovy panel.
Vdaka
Tipoval bych spodní kulový čep. Zkus zkontrolovat prachovku případně na heveru.Erik T píše: 24.7.2017, pon 18:24 Asi problém, stojím na místě a dám plný reid a vrže to. A když trošku rychleji najedu do ostré zatáčky, tak se ozve takový tupý zvuk. Co to bude tentokrát? Díky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host