Pridám sem nejaký postup ako som pokročil. 
Po veľmi dlhej dobe sa mi podarilo z vrakacu zohnať ovládací panel na šoférove dvere. 
Pár dní na to sa mi stalo to že som raz dal šoférove okno dolu a keď som ho chcel cca po 5 minútach zatvoriť už sa nepohlo. Musel som rozobrať tapacir a vrátiť ho hore na krátko cez káble od baterky. Tlačidlom potom išlo len dolu , hore vôbec, ani odskok nefungoval. 
Ďalší deň som sa dal na výmenu ovládacieho panelu a konečne po pol roku funguje spolujazdcove okno na 100%  

Pozrel som sa aj na šoférove dvere a nejak sa mi podarilo domrvit zámok , respektíve spínač v ňom a tým pádom sa auto nedalo zamknúť a predpokladal som že s  tým súvisí aj to dogabane okno. 
Ráno som zohnal z vrakacu zámok druhý funkčný, a auto už ide zamknúť ale okno nefunguje. 
Skúšal som odpajat jednotku vo dverách alebo pripojiť druhu čo mám navyše a pár krát som to rozbehal. Vždy ale len na chvíľu. Potom pomohlo prihnut kontakty v konektoroch ale zas len na chvíľu. Potom som zistil že keď ohybam káble čo idú do jednotky dolu na dverách tak raz to ide a potom nie. Nakoniec to už nechce ísť vobec.
Takže sumarizacia je asi taká že šoférove okno keď stlacam tlačítko tak v jednotke len cvaka ale okno nejde, nejde ani odskok.