Měl bych tady jedno takový volnější téma, týkající se Giulie. Zajímalo by mě, jestli všichni, kdo máte Giulii a jezdíte s ní, máte taky podobné zkušenosti. Prvně se mi to stalo na benzínce hned při jednom z prvních tankování - pumpařka, holka tak 25, hezká blondska, mi najednou během markování říká: "Ježiš Vy máte tak krásný auto, hned bych se jela někam projet..." - WTF?

Jindy zase dokonce při tankování přišla nějaká ženská od jinýho auta se podívat na interiér, se slovy: "Teda tohle je nádherný auto, jak to, že v něm nesedí nějaká pěkná ženská?"... Pak se mi stalo, že za mnou vyběhla vedoucí ze soukromýho řeznictví (manželka majitele celý sítě a fakt krásná baba), že se na to musí podívat a že na to určitě musí strašně letět ženský, ať prej si jako dávám pozor, že jsou ženský hrozný mrchy...

A dokonce i teď, když jezdím 164 jsem byl v lékárně a lékárnice (ta teda moc hezká nebyla a docela tlustá) mi říká, že mě zná, že mám tu novou Alfu, tu Giulii, červenou, že jo? Že jí tam vídá často a prej je vždycky úplně hotová když to vidí... její kolegyně se jí smála, ale ona švitořila dál. A to mám ještě pocit, že jsem na něco zapomněl. Jako taky zaznamenáváte podobný reakce nebo je to prostě tím, že je to auto červený?