Příspěvek
od Ales159 » 2.2.2018, pát 17:15
MichalT píše: 31.1.2018, stř 19:40
U ty zaseknuty QV? V zásadě v ničem, je to normální chování. Diferak má rozdělení toč.momentu mezi poloosy řešené přes ozubení, které není napevno spojeno s obalem takže když zvedneš jedno kolo, začne se točit celý vnitřek diferaku a polosa kola co je na zemi stojí. Je to kvůli tomu, aby se každé kolo mohlo točit jinou rychlostí když jedeš zatáčkou a každé kolo opisuje kružnici o jiném průměru. Když u jakéhokoliv auta bez LSD zvedneš jedno kolo do vzduchu a dáš tam kvalt, bude se prostě točit. Když ale totéž udeláš s autem s LSD tak Ti z toho heveru sletí, protože samosvor když zjistí protoceni jednoho kola, uzamkne to ozubení proti sobě a začne točit tím druhým kolem taky. To kdyby to QV mělo tak by tam takhle viset nezůstalo.
No a otázka Q4... myslím že QV ji nemá proto, že při tom výkonu by to bylo strašně drahý, to auto by stálo třeba o 800t víc a to už určitě nechtěli. Mozna to tam ani není kam dat, jak druhej dif a pohon vepredu, tak mezinapravovy vedle kardanu kde ma QV vyfuky. Navíc by to asi trpelo a byl by to rizikový prvek co do spolehlivosti a to auto by možná bylo min zábavný. Nevim, jen moje domněnky.
Já mám pocit, že se Giulia QV vyrábí i jako Q4, ale není určena pro náš trh, někde v nějakém testu se o tom mluvilo
Alfa Romeo Giulia Tributo Italiano 2,0T
Fiat 500 1,2 Rockstar Dualogic
EX - Alfa Romeo Giulia Veloce 2,0T
EX- Alfa 159 2,4 JTDm
Ex Fiat 500 1,2 Lounge