Barák sme už dostavali, takže sťahovák už nepotrebujem. Je čas na radosť.
Smekám, čo ako to vy za riekou Morava hovorievate.
Kedže je na runflat-och, nie je tu ani sada na opravu defektu. Pod dnom kufra je taky veľký, hrubý kus polystyrénu, v ktorom je len jeden malý patetický skrutkovač. Takže raz, keď sa konečne moje oči prestanú plniť slzami šťastia pri každom pohľade na ňu, sa pokúsim vymyslieť, ako sprístupniť a využiť ten priestor, že by som predsa len trocha zlepšil praktickosť.Danni píše: 11.2.2018, ned 21:50 Ja mam v 166 este plnohodnotnu rezervu v kufri plno naradia a kocik ked nakladam tak ho rozoberam na suaciastky este aj kolieska ale GTV netromfnem tedakazdopadne nekupujem auto pre kocik ale kocik pre auto... nemenil by som
supeeeer a výborný postoj uvedomelej ženy.... toto aj ja schvaľujemz3tko píše: 10.2.2018, sob 20:58Mne zena nedovolila prilis dlho o nej uvazovat. Kazdy pokus o zamyslenie smrdel rozvodom.aandron píše: 10.2.2018, sob 19:24 Gratulujem, krásna.Však to je tá z Dunajskej Stredy z "dunauto"? Mňa osobne tiež veľmi zaujala, hlavne cena a stále som po nej pokukoval a normálne začal o nej aj premýšľať a odrazu zmizla z inzerátu. A táto farebná kombinácia je naozaj "super".
![]()
Tak ono nejde o to, že by sa nezmestili, lenže majú silnú tendenciu trúsiť chlpy a neobsedieť na jednom mieste príliš dlho. Bravo som odchlpoval 3 dni, keď som ho predával, Giu by som chcel uchrániť pred takýmto osudom. Tak asi dostanú nejaký prepravný box na sedadlo spolujazdca, čo bude riešenie pre mňa a riadna facka pre ich ego.krteczek píše: 16.2.2018, pát 08:39 Jack Russell... to je celkem malý, to by se tam mělo vejít celkem v pohodě.
Presne. Pre mňa ak Alfa, tak benzín a zadokolka.
Defenzivne po okreskach pod 7, normalni tempo kolem tech 7.5, dalnice 130 lehce pres 7, pokud pojedes 180 tak radove neco kolem 11-12.....Sokol píše: 16.2.2018, pát 11:08 Vím, že je asi ještě brzo, ale zajímalo by mě, jak je na tom 2.0t se spotřebou?
z3tko píše: 15.2.2018, čtv 22:01 Kašľať na kufor, doteraz junior nemohol vystáť kočík, tak teraz nech nevymýšľa. Bude v šatke aj naďalej.![]()
A co nějaký ty deky co chráněj sedačky?z3tko píše: 16.2.2018, pát 12:15Tak asi dostanú nejaký prepravný box na sedadlo spolujazdca, čo bude riešenie pre mňa a riadna facka pre ich ego.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů