Tak at slouži a přeju spostu spolehlivých kilometruPetrXJR píše: 23.2.2018, pát 13:25 Kdybyste náhodou někdo chtěl ještě koupit z áček tu 159 s 1.8 103 kW, tak máte smůlu. Už je moje :-)

Tak at slouži a přeju spostu spolehlivých kilometruPetrXJR píše: 23.2.2018, pát 13:25 Kdybyste náhodou někdo chtěl ještě koupit z áček tu 159 s 1.8 103 kW, tak máte smůlu. Už je moje :-)
děkuji za info to jsem nevěděl ceny automobilu jsou v eurech takže mam brat naš kurz za euro ? nebo se to bere podle zeme odkud je auto dovezenojhn píše: 23.2.2018, pát 11:57 je to stejny jako mobile.de v čr jsou firmy co ti auto za poplatek přivezou stačí si nějakou vyhledat na netu je to plus tak cca 15-20tis k ceně
nemaš zač ja doufam že se ke sve radosti taky dočkamPetrXJR píše: 23.2.2018, pát 13:55 DěkujuSplnil jsem si sen. K velké radosti mojí i mého syna. Byť to není rychlík, což je mně tak nějak jedno, ale je to prostě klasické krásné auto s charismatem a charakterem, žádná konfekce. Moje první Alfa - Romeo v životě.
V garáži mám ještě MINI R52.
Teď budu nějaký čas střádat a léčit. Je potřeba srovnat jeden disk vzdu, uvnitř je trochu kleplý, ale půjde to opravit. Dál výměna vodní pumpy, komplet brzdy, obutí, výměna olejů a asi i rozvodů, chybí serviska a ikdyby byla, radši vše udělat. No a ještě skouknout převodovku, proč ten drobný únik. Těším se!![]()
hezka cena a už si zkomal na kolik vyjdou opravy atdPetrXJR píše: 23.2.2018, pát 14:42 ..a vubec kolik tě stála jestli to neni tajne
Nakonec 160.000,-. Nájezd 81tis. A opravdu je zachovalá.
15-20tis v Kč pokud ti to bude dovážet někdo z ČR, jsou různý firmy a mají různý taxy někdo podle kiláků a někdo podle země (tzn. že je např. jedno odkud z Německa a je to pořád za 15tis)Tom90 píše: 23.2.2018, pát 13:54děkuji za info to jsem nevěděl ceny automobilu jsou v eurech takže mam brat naš kurz za euro ? nebo se to bere podle zeme odkud je auto dovezenojhn píše: 23.2.2018, pát 11:57 je to stejny jako mobile.de v čr jsou firmy co ti auto za poplatek přivezou stačí si nějakou vyhledat na netu je to plus tak cca 15-20tis k ceně
Tak ať slouží, tak jsem původně koukal po 1.8i, určitě to bude jistota, motor je lehkej což je pro přední nápravu dobře a nechá si asi ledacos líbit.PetrXJR píše: 23.2.2018, pát 14:42 ..a vubec kolik tě stála jestli to neni tajne
Nakonec 160.000,-. Nájezd 81tis. A opravdu je zachovalá.
jhn píše: 23.2.2018, pát 17:4615-20tis v Kč pokud ti to bude dovážet někdo z ČR, jsou různý firmy a mají různý taxy někdo podle kiláků a někdo podle země (tzn. že je např. jedno odkud z Německa a je to pořád za 15tis)Tom90 píše: 23.2.2018, pát 13:54děkuji za info to jsem nevěděl ceny automobilu jsou v eurech takže mam brat naš kurz za euro ? nebo se to bere podle zeme odkud je auto dovezenojhn píše: 23.2.2018, pát 11:57 je to stejny jako mobile.de v čr jsou firmy co ti auto za poplatek přivezou stačí si nějakou vyhledat na netu je to plus tak cca 15-20tis k ceně
děkuji za inforammstein píše: 23.2.2018, pát 19:36 To jako, že bys kurz eura přepočítal na německý euro?
Samozřejmě, že se kurz přepočítává na Kč, když u nás máme Kč. Nehledej v tom nic složitýho.
Edit:
Prostě a jednoduše. Tahle 159 https://www.autoscout24.cz/nabidky/alfa ... ?cldtidx=4
Stojí 16 900 €. Pokud si najdeš firmu, která se dovozem zabývá, zaplatíš 429 000 Korun za auto (16900*25,4) a dalších 15-20 tisíc za vyřízení papírů a dovoz dotyčné firmě.
je pravda že jak sem to slyšel tak to bylo od člověka ktery jezdi ve škodovcetydytek píše: 24.2.2018, sob 18:00 to by mě zajímalo, jak to ti němci dělají, že prodávají jenom "vadné vozy"co se pak stane s těma "nevadnýma"
Jestli chceš tomuhle věřit, tak si hlavně nekupuj Alfu, protože Alfy se přece serou.. Dej na rady odborníků a kup si něco z koncernu VW ;)
no jak sem psal řikal to muj kamoš ktery jezdi škodovkouMirekS-K píše: 24.2.2018, sob 18:33 to Tom 90: ahoj,Tome(myslím že se tak jmenuje,dle nicku),a kdo ti takovou volovinu řek?,,jinak co se týče německa a beneluxu,z tama jsou právě auta nejvíce s jasnou historií,v těchto zemích je stáčení km trestní a zodpovídá za to ten kdo to prodává,,,za další pochybuji že by němec a třeba holandan,belgičan neservisoval ve značkovém servisu a tímpádem má dohledatelnou historii vozidla, jak psal kolega nademnou,je výhodnější nekupovat od turkú atd,jinak bourané auto múžeš mýt z kterékoli zemi,,a co se týče itálie,tak je to tak 50 na 50,,někteří vozí fajn auta a někteří vyježděné vraky,,,právě že u nás v bazaru dovezené auto vypadá jak vyjeté ze salonu a km kolem 150000,idyla pro čecháčka,,si myslíš že ti bazaristé prodávají auta koupené v čr od prvního majitele?dá se,ale jde to po známostech,,,skoro všechny jsou dovezené ze zahraničí,,a co se ceny týče,si vem že jich to živý,musí přece koupit co nejlevněji a pak s co nejviším ziskem prodat,,,skus si najít přepravní firmu z JM Mazurek-trans,zavolej,poptej se a uvidíš,,,ale nejdúležitější je,zjistit skutečný stav vozu,ne jen dle foto,pak je to už jen komunikace s prodávajícím,,neboj se toho a scháněj co nejvíce info od přímých lidí co do toho dělají,,nikdy nedávej na řeči slyšel sem od kámoše že jeho soused říkal že v práci kolega atd,,,hodně štěstí,,Mirek
enzo13 píše: 24.2.2018, sob 18:55 "vylítaný motory"!!! - přesně to říkal starej Hovorka z Blatnice, jenže to bylo v devadesátým druhým a byl to místní debil... ale jako názor dobrý na kompletní vozový park Německa. Přesně pro tebe alfa není.....
jasně chapu jinak me prvni auto by to nebylo ted vlastvnim golfa 1,9 td a chci zmenu tak sem rozhodl prave pro alfu je to nadherne auto a celkove značka s dlouho historií jink hezky si to rozpsal aspon vim co prvne udelat a třeba ne hned jinak neřikam že ji kupuju tu za tech 85 třeba se podaři sehnat za 120 ve vybornem stavu nebo aspon obstojnem jinak ta 156 neni škareda ale až tak se mě nelibi jak prave 159 a naftu už bych nechtel bud 2,2 nebo 1,9 benzin ale zase mam strach jestli motor 1,9jts nebude mit problem s vahou autaenzo13 píše: 24.2.2018, sob 19:14 Počítat umíš, takže za ní dáš 85 tis, 25 tis dovoz, a teď investice - ramena a práce 10 tis, rozvody a práce při nejlevnější variantě bez vyvažovacího řetězu a bez variátorů i s prací 7 tis, svíčky a většinou i baterku dohromady za 6 tis, musíš to pojistit a protože je to tvoje první auto tak počítám 8 tis za rok? No a seš na 140 tis zhruba..... Asi se mnou nebudou všichni souhlasit ale být tebou tak si koupím tohle http://www.alfisti.cz/forum/viewtopic.php?f=83&t=22970.
Přesně jak píšeš do některého investujes hned do některého časem jinak tu cenu má firmaRDA která dováží auta z německa sem do čr konkrétně má sídlo v Novém Jičíně cca 10 km od mého bydliště a v ceně je dovoz a STK a vše kolemMirekS-K píše: 24.2.2018, sob 20:27 to enzo13: nestraš ho,do každého ojetého auta by se mělo-musí investovat,i do té 156 by investoval,co jsi napsal ty ceny,no ono je cenově velké rozpětí náhradních dílú,,,se to spíše odvíjí od toho kolik člověk má peněz a je ochotný investovat.
to Tom90: kup si co se ti líbí a nedávej na rady jiných ve smyslu že si kup raději jiné auto(značku,typ),,,nevím jestli si si už někde skusil se projet s AR 159 2.2JTS,aby si jen skusil jak to jede,jak to sedí na silnici a tak,prostě ten prvý dojem z auta...a zeptám se tě,kdo ti říkal že za dovoz auta dáš 25tisíc kč?je to jen za dovoz,nebo je v tom i něco více?,,a nebo by to byl indivyduální dovoz OA s vlekem nebo odtahovka na jedno auto?,mne se ta cena za samotný dovoz zdá hooodně přemrštěná,,
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host