Dneska jsem byl v Imofě, koupil jsem ty pružiny -20 mm, pak je tam aktualizace na klimatizaci a servisní akce nějakýho těsnění vzduchu do kabiny.
Ptal jsem se na ten CarPlay a není to otázka SW a není to ani záležitost displeje, ten je kompatibilní v podstatě s čímkoliv malý nebo velký, to je jedno. Jiné je vlastní rádio, které se nachází za středovým displejem. Zatím se neví jestli centrální jednotce bude jedno jaké rádio je instalováno nebo nebude, jakmile to na něčem vyzkouší, tak mi dají vědět.
Celkem zajímavá informace byla, že prý Giulia a Stelvio jsou vyvinutá jako zcela samostatná auta, jejich platforma není s ničím sdílená a jediné co je shodné s jinými výrobky FCA jsou motory 2,2 D, to jsem myslel, že ty platformy s něčím v Americe sdílejí (nějaký Dodge nebo tak), tudíž by mělo být zjistitelné jestli se jim náklady na vývoj těchto dvou modelů vracejí nebo ne, pokud by se k těm číslům uměl někdo dostat... fakt by mě to zajímalo.
V Itálii jsme jich pár viděli, ale mnohem víc jsme viděli Stelvií, snad 5 nebo 6 za jeden jediný den ve vesničkách kolem Gardy.