.. ja to ale nikdy nemeril a dal tu prostredni variantu tesneni
 .. ja to ale nikdy nemeril a dal tu prostredni variantu tesneniv priloze mas dva manualy
 ) takze zkus z toho vycist co potrebujes
 .. ja to ale nikdy nemeril a dal tu prostredni variantu tesneni
 .. ja to ale nikdy nemeril a dal tu prostredni variantu tesneni ) takze zkus z toho vycist co potrebujes
 ... takze odtahovani doleva
 ... takze odtahovani doleva 
 ) .. skousel si s nim potocit? .. doma mam nekde i ulozene hodnoty v HU o kolik ma byt pistek povysunuty. jak na 2.4 TD tak i na 2.0
) .. skousel si s nim potocit? .. doma mam nekde i ulozene hodnoty v HU o kolik ma byt pistek povysunuty. jak na 2.4 TD tak i na 2.0  ) 155 , 164 ?
) 155 , 164 ?

... ty mas urco uz s hydroštelama
 ... ty mas urco uz s hydroštelama  )) a mas sroubovaci vstrik, starsi typy to maji pres svorku
)) a mas sroubovaci vstrik, starsi typy to maji pres svorku  

)), protoze tesneni mas celistve.
)), protoze tesneni mas celistve. Nikdy jsem nesundával žádnou hlavu, tak to bude veselé.
 Nikdy jsem nesundával žádnou hlavu, tak to bude veselé. 

vyroba asi ako vsade inde akurat tam vladol taky laxnejsi pristup. Taliani... Ale boli fajn starali sa o nas ako navstevu...
 vyroba asi ako vsade inde akurat tam vladol taky laxnejsi pristup. Taliani... Ale boli fajn starali sa o nas ako navstevu...Ty jo na takové kšefty poslední půl roku nemám vůbec čas. Jsem vůbec rád, že si něco opravím na těch svojich strojích na tož na cizích.vonkreuz píše: 29.5.2018, úte 15:33 Nechceš si Michale zahrát na automechanika s řádnou hodinovou sazbou? Po dlouhé době bys taky dělal příčný motor, ne jen stále podélné.

tam sundaváš přední nápravu, aby ses dostal prsům a pak k rozvodům,
 tam sundaváš přední nápravu, aby ses dostal prsům a pak k rozvodům,

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů