Ahoj,omlouvam se ze pisi az ted,stale to resim. Hele...v rovine-motor tahal jak mel,na volnobeh zvuk v pohode,spotreba oleje nula,slo o to ze na volnobeh-neutral kdyz si to vytocil zvuk oka...pri akceleraci kolem zdi treba na jednicku,dvojku pri akceleraci kolem asi cca 2000otacek zaklepalo,pri ustalenych otackach ticho-na youtube kdyz si zadas bmw rod knocking-vyjede fura toho-jim to klepalo i pri vytoceni na neutral. Tak presne takovy zvuk. Proto preventivne vana dolu,domecky ojnic a i hlavni domecky dolu a bum...des. Asi by to jezdilo v pohode (ale jak dlouho netusim)-ale ten zvuk hruza-z venku v pohode az pri te akceleraci bylo slyset zaklepani,ale v kabine to proste klepalo-nevim jak ma tbi zni,zda ma sportovni projev ze je proste slyset a nebo zda ma byt zticha. Tento motor neznam,takze. Jako nezralo to olej,tahalo to dobre, spotreba benzinu do 10 litru. Asi to nebylo jeste tak zle proto projev jen pri akceleraci. Mazani na volnobeh za tepla 1,5-6 baru,do 2000 mazalo 4 bary....to je na delsi povidani ty priznaky,co se mi nezdali,hlavne to nevim jak shrnout a popsat