Jojo: Giulia QV , M/T (2018)
- Ladin 164V6
- SemTuFurt
Re: Jojo: Giulia QV , M/T (2018)
Nezaplatis, nemas... 

AR 164 3.0 24V Super 171kW Nero601 92' (Zombie - la machina arrogante)
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
Vždycky všechno OFF...
Jj, základ je za 1 463 000 a fakt to nemá automatickou klimatizaciKubas píše: 31.3.2018, sob 11:38počkej to fakt jako BMW 340i jde koupit bez autoklimy....???Ondras píše: 26.3.2018, pon 17:35 Kombik, 4x4, automat - je to operakova konfigurace v totalnim holobytu (nemam ani autoklimu), takze jsem si nemohl vybrat ani barvu ani vybavu. Ale na tom mi nezalezi, jde se jezdit
Nejedes nahodou ve ctvrtek na trackday do Mostu?

Ex: 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
Bych se nedivil, kdyby i s pur volantem :DKubas píše: 31.3.2018, sob 11:38počkej to fakt jako BMW 340i jde koupit bez autoklimy....???Ondras píše: 26.3.2018, pon 17:35 Kombik, 4x4, automat - je to operakova konfigurace v totalnim holobytu (nemam ani autoklimu), takze jsem si nemohl vybrat ani barvu ani vybavu. Ale na tom mi nezalezi, jde se jezdit :)
Nejedes nahodou ve ctvrtek na trackday do Mostu?
priplacaš za všetko možné,ale na druhej strane dávajú aj pekné zľavy.
biele auto
biele auto
zelené auto
biele auto
zelené auto
Mazec :-) chapu to u 320i, ale tady.... No co uz :-)
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- Ladin 164V6
- SemTuFurt
Tam neni vybava vazana na motor, neni to jako u italu nebo japoncu. Proste si to poskladas jak chces.
AR 164 3.0 24V Super 171kW Nero601 92' (Zombie - la machina arrogante)
Vždycky všechno OFF...
Vždycky všechno OFF...
Hlavně BMW prostě může, nedávno jsem koukal na jeté X1 a v základu to mělo snad i volant z e36...
- Tommino
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
škoda, že včera nám zpátky pršelo, mohli jsme dát okresky :/ Ať slouží min. stejně dobře jako mně.
Alfa Romeo Giulia QV
Škoda Fabia 1.6tdi
Audi Q7 3.0tdi
nějaké ty dodávky
www.vawobchod.cz
Škoda Fabia 1.6tdi
Audi Q7 3.0tdi
nějaké ty dodávky
www.vawobchod.cz
dík
ja som som to vč zobral z Jihlavy do Brna po okreskach a bolo tak zo 70% sucho,potom to už bolo také všelijaké. To auto ma vcelku prekvapuje ako to drží aj za mokra.
ja som som to vč zobral z Jihlavy do Brna po okreskach a bolo tak zo 70% sucho,potom to už bolo také všelijaké. To auto ma vcelku prekvapuje ako to drží aj za mokra.
biele auto
biele auto
zelené auto
biele auto
zelené auto
biele auto
biele auto
zelené auto
biele auto
zelené auto
ale jako jo, vidím tam další dvě hodnotný auta.... ;-) co to bylo za akci?
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- speedy
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
tak už především je hezký, že Alfa vyrábí zase auto, se kterým se můžeš na férovku postavit mezi takový káry 

AR Tonale Speciale 1.5 VGT 118Kw
AR Giulietta 1.4 T-Jet 88kw Sportiva
EX AR Giulia 2.2JTD Super 8AT 110kw
EX AR 159 SW 1.9JTDm 110kw - to je vražda, napsala
EX AR 159 SW 2.4JTDm 154kw Ti
EX AR 156 SW 2.4JTDm 129kw
EX AR 147 1.6 TS 88kw
EX AR 147 1.6 TS 88kw
myslím žes to nepochopil, to šli Tomino a Jojo na kávičku a jak se to rozkřiklo, přijeli se ostatní podívat na jejich auta.... ;-)
- speedy
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Tak třeba nekdo napsal na Porschackym foru to samy o svým autě
že je rád že může stát vedle Alfy

AR Tonale Speciale 1.5 VGT 118Kw
EX AR 147 1.6 TS 88kw
EX AR 147 1.6 TS 88kw
Kubas píše: 1.4.2018, ned 20:00 myslím žes to nepochopil, to šli Tomino a Jojo na kávičku a jak se to rozkřiklo, přijeli se ostatní podívat na jejich auta.... ;-)

Tomino ma zavolal na menšie povozenie sa po miestnych luhoch a hájoch OL-Praha-OL. Ani sám neviem čo to bola za akcia.
biele auto
biele auto
zelené auto
biele auto
zelené auto
Takže QV má už niečo cez 11.000km tak dám malé zhodnotenie ,a najskôr mínusy :
3x sa rozsvietila kontrolka motora ,a auto bolo v núdzovom režime !!! Režimy DNA nešli prepínať ,a po 5-6 naštartovaniach sa to akoby upravilo a bolo OK. Potom samozrejme aj diagnoza a iba 1x písalo - nízky tlak paliva.
1x málo benzínu ,100% - moja chyba
2x okruh Brno - tiež pomenej benzínu,ale kontrolka nesvietila,možno nasalo vzduch v zákrutách ?? Naštastie sa to stalo v preposlednom kole,keby na začiatku tak to kurewsky nasere.
3x cesta po DE chcel som skúsiť troška svižnejsie tempo a bác,asi pri 240km/h "check engine" a bolo vymaľované. V nádrži viac ako 1/3 paliva.
Po príchode z Nordschleife mi tam vyskočil ešte nápis "tlmiče servis" - po chvíli zhaslo,a na druhý deň už nesvietila ani ikonka tlmičov.
Diagnostika nehlásila nič extra,vraj bola asi chyba po kábloch v aute a pri servisnej prehliadke mi prehrajú aj nový SW.
Niečo drnči v tubuse rýchlomeru,nie vždy.
RACE režim - elektronika sa ti do toho hrabe,ale nie vždy. Neviem kedy bude do toho frfľať a kedy nie - nepredvídateľné.
Takže, troška rozčarovanie ale sklamanie zatial nie.
Teraz troška pozitíva,to auto jednoducho nejde nemilovať ! Je krásne zvonku či zvnútra a jazdí to ako 100 čertov. Ten výkon je návykový a niekedy som zhrozený akými rýchlostami sa pohybujem.Chýba mi HUD !
Prevodovka za studena a normál štýle jazdy ide troška ztuha,ale keď to rozbalíš tak cítiš ako to v kulise cvaká a kolečká si pekne do seba sadajú
. Spojka by mohla mať kratší chod.
Brzdy mi prídu že majú menej citu v pedáli ako napr. u BMW,ale nestalo sa mi že mi nejako vädli a po divočine.
Spotreba cca od 11l hore, ceste do DE sa dlho pohybovala na 8,8l ale ukončili sme to na okreskami na 9,2l - nie je to zlé.
Origo Pirelky majú neskutočne veľa gripu,ale moc nevydržali
Alfa za QV a Vám za pozornosť.
3x sa rozsvietila kontrolka motora ,a auto bolo v núdzovom režime !!! Režimy DNA nešli prepínať ,a po 5-6 naštartovaniach sa to akoby upravilo a bolo OK. Potom samozrejme aj diagnoza a iba 1x písalo - nízky tlak paliva.
1x málo benzínu ,100% - moja chyba
2x okruh Brno - tiež pomenej benzínu,ale kontrolka nesvietila,možno nasalo vzduch v zákrutách ?? Naštastie sa to stalo v preposlednom kole,keby na začiatku tak to kurewsky nasere.
3x cesta po DE chcel som skúsiť troška svižnejsie tempo a bác,asi pri 240km/h "check engine" a bolo vymaľované. V nádrži viac ako 1/3 paliva.
Po príchode z Nordschleife mi tam vyskočil ešte nápis "tlmiče servis" - po chvíli zhaslo,a na druhý deň už nesvietila ani ikonka tlmičov.
Diagnostika nehlásila nič extra,vraj bola asi chyba po kábloch v aute a pri servisnej prehliadke mi prehrajú aj nový SW.
Niečo drnči v tubuse rýchlomeru,nie vždy.
RACE režim - elektronika sa ti do toho hrabe,ale nie vždy. Neviem kedy bude do toho frfľať a kedy nie - nepredvídateľné.
Takže, troška rozčarovanie ale sklamanie zatial nie.
Teraz troška pozitíva,to auto jednoducho nejde nemilovať ! Je krásne zvonku či zvnútra a jazdí to ako 100 čertov. Ten výkon je návykový a niekedy som zhrozený akými rýchlostami sa pohybujem.Chýba mi HUD !
Prevodovka za studena a normál štýle jazdy ide troška ztuha,ale keď to rozbalíš tak cítiš ako to v kulise cvaká a kolečká si pekne do seba sadajú

Brzdy mi prídu že majú menej citu v pedáli ako napr. u BMW,ale nestalo sa mi že mi nejako vädli a po divočine.
Spotreba cca od 11l hore, ceste do DE sa dlho pohybovala na 8,8l ale ukončili sme to na okreskami na 9,2l - nie je to zlé.
Origo Pirelky majú neskutočne veľa gripu,ale moc nevydržali

biele auto
biele auto
zelené auto
biele auto
zelené auto
kolik takové gumě chybí do exploze??? ;-) v autě co má 510 koní, no, nechtěl bych to zažít....
jinak teda drobných závad dost, něco možná tvoje chyba s tím benzínem, ale i tak.... nic moc....
ale zas nic co by autorizák neměl být schopen v záruce vyřešit.... samozřejmě, pokud tam pracují normální lidi....
jinak teda drobných závad dost, něco možná tvoje chyba s tím benzínem, ale i tak.... nic moc....
ale zas nic co by autorizák neměl být schopen v záruce vyřešit.... samozřejmě, pokud tam pracují normální lidi....
ma to auto najeto jen 11 tisic km nebo už 211 tisic, když se v tom samovolně rozsvicují kontrolky?
Sice to jsou prkotiny, ale i tak. Alfa si buduje reklamu zase jako tenkrat
ty auta co jim blbne elektrika a občas se samovolně opraví

Alfa 916 GTV 3.0 V6 CUP CF2 + Quaife
EX: Alfa 166 JTDm 129 kw Automat
Ex: 166 2.4 JTD 110 kW Super
Ex: 166 2.4 JTD 100 kW všecko off
Ex: GTV 3.0 V6 CF3
Ex: Alfa 916 Spider 2.0 TS
EX: Alfa 166 JTDm 129 kw Automat
Ex: 166 2.4 JTD 110 kW Super
Ex: 166 2.4 JTD 100 kW všecko off
Ex: GTV 3.0 V6 CF3
Ex: Alfa 916 Spider 2.0 TS
- Tommino
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Ta guma je ''v klidu'' odjela domů z NS a ještě by odjela normálním tempem třeba 2tkmKubas píše: 12.6.2018, úte 17:30 kolik takové gumě chybí do exploze??? ;-) v autě co má 510 koní, no, nechtěl bych to zažít....

Alfa Romeo Giulia QV
Škoda Fabia 1.6tdi
Audi Q7 3.0tdi
nějaké ty dodávky
www.vawobchod.cz
Škoda Fabia 1.6tdi
Audi Q7 3.0tdi
nějaké ty dodávky
www.vawobchod.cz
- Tommino
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Jinak to rozsvěcování kontrolek je na pikaču no. Mně se to naštěstí nestalo, co mám zkušenosti: teď, když jsem si sundával kotouč a desky a posílal na výrobu, tak potom jak jsem nasadil a nastartoval - svítilo úplně, ale úplně vše. Motor, pre crash, tlumiče, prostě snad vše, co tam je. Auto bylo v nouzáku a režimy nešly přepínat. Motor, když je v nouzáku, tak bude vždy v N a režimy nepůjdou nikdy přepínat, to spolu souvisí a má to logiku. Jinak ty kontrolky byly mým zapříčiněním a to kvůli tomu, že jsem po nasazení brzd nenašlapal a nastartoval. Čím víc chytřejší auto, tím víc na ... v takových případech. Pustí se nějaké kontrolní procesy a poznalo to asi, že nemá zpětnou vazbu od pístků - že se nedotýkají kotouče nebo tak něco. S tím spojené nefunkční brzdy, precrash atd. A levý brzdič, kde byl kotouč dole vůbec nebrzdil. Zajel jsem do servisu u nás v PV (Fiat, Alfa - Auto Rolný) - mimochodem super příjemní borci, jinam už nepojedu. Dali na diagnostiku, všechno pomazali, pístky se dotáhli a auto jelo hned normálně. 10 minut max. to trvalo. A od té doby nic. Jo, vlastně včera na Ecce se mi při zastavení rozsvítilo něco jako servis nebo kontrola toho splitteru. Vylezl jsem ven a byl vysunutý. Při dalším nastartování hned zalezl a nic nesvítilo. Takové mouchy dokážu odpustit, když se něco rozsvítí a samo zhasne, neřeším.
Alfa Romeo Giulia QV
Škoda Fabia 1.6tdi
Audi Q7 3.0tdi
nějaké ty dodávky
www.vawobchod.cz
Škoda Fabia 1.6tdi
Audi Q7 3.0tdi
nějaké ty dodávky
www.vawobchod.cz
presne ako píše Tomino,RJ robí nejaké kontrolné procesy a niečo sa nehlási tak už je to ako chyba,ktorá sa asi "opraví sama"
2x ten núdzák beriem ako nedostatok paliva,takže viac-menej zatial OK.
Tom ak si pamatáš cestu domov z NS kúsok od baráku tie krásne vracečky v kopcoch ,tak tam som išiel v RACE režime a furt do toho kecala stabilizácia a nedalo sa mi ani poriadne skĺznuť
. Pri každom omezení výkonu to aspoň strelilo do výfuku
.Rozmýšlam či to nemá niečo spoločné s tým keď už je moc natočený volant, tak potom začne do toho zasahovať,vysoké rýchlosti to ale neboli. 
2x ten núdzák beriem ako nedostatok paliva,takže viac-menej zatial OK.
Tom ak si pamatáš cestu domov z NS kúsok od baráku tie krásne vracečky v kopcoch ,tak tam som išiel v RACE režime a furt do toho kecala stabilizácia a nedalo sa mi ani poriadne skĺznuť

biele auto
biele auto
zelené auto
biele auto
zelené auto
Popíšu jak mi bylo vysvětleno, že funguje ESP u WRX STI v režimu Track (pak jde vypnout úplně), protože podle toho co popisuješ si myslím, že to bude dost podobný, ne-li stejný.
Stabilizace dovolí autu se sklouznout a jít lehce bokem aniž by zasahovala. Jakmile ale rozezná náznak paniky řidiče, nebo chování auta který je přes nějaký limit, tak do toho hrábne. Nechá se jet bokem s volantem v kontra, ale jakmile s tím volantem trochu cukneš, nebo ťukneš do brzd tak to bere jako signál problému a začne do toho hrabat.
Je tak dost možný, že Ti to do řízení kecalo kvůli tomu, že auto očekávalo jiný chování. Což by mohlo být i těma gumama na kaši.
Stabilizace dovolí autu se sklouznout a jít lehce bokem aniž by zasahovala. Jakmile ale rozezná náznak paniky řidiče, nebo chování auta který je přes nějaký limit, tak do toho hrábne. Nechá se jet bokem s volantem v kontra, ale jakmile s tím volantem trochu cukneš, nebo ťukneš do brzd tak to bere jako signál problému a začne do toho hrabat.
Je tak dost možný, že Ti to do řízení kecalo kvůli tomu, že auto očekávalo jiný chování. Což by mohlo být i těma gumama na kaši.
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Tom (keď sedel v aute so mnou) mi spomínal že stabilizácia do toho kecala/blikala aj počas jázd na NS a tie gumy boli ešte OK. Hlavne na výjazde do kopca v zákrtute z Adenau. Ja som si to nevšimol,ale mal som pocit akoby tomu chýbali kone.
Stabilizácia či ESP nech do toho kecá v inom režime a nie v RACE !! Asi napíšem nejaký "imeľ" Serdžovi čo to má za vývojárov.
Stabilizácia či ESP nech do toho kecá v inom režime a nie v RACE !! Asi napíšem nejaký "imeľ" Serdžovi čo to má za vývojárov.
biele auto
biele auto
zelené auto
biele auto
zelené auto
jinak já jen k těm blikajícím kontrolkám - ta naše domácí Superka za rok a něco vůbec nic.... o tom autě nevím.... ono to asi bude dost souviset se stylem používání auta a taky s tím jak se v tom kdo hrabe, upgraduje atd.... ;-)