Příspěvek
od Sato » 2.10.2018, úte 16:24
Mám to za rohom tak som neodolal a bol ju pozreť.
Stav asi primerany cene, interier trosku osuntely, proste svetla latka po tych rokoch, ale zase nic extra hrozne, zit by som s tym mohol. Lak clekom OK, predny "spojler" mal trosku dopuakny lak, pri spodku zadnych dveri boli nalepky proti kamienkom, co bolo pod nimi takzko povedat. Kolesa 17ky, pneu zadne micheliny a v predu nejaky shit. Vsetko na vymenu podla mna. Podvozok nikde nebuchal, motor siel do otacok, za studena hned po nastartovani na volnobeh lahke kolisanie, ale myslim ze nic strasne (nie som odbornik, berte ma s rezervou). LPG nemali natankovane, takze sme nevyskusali.
Trochu ma prekvapilo celkom tuhe riadenie a radenie, aj paka aj volant podavali celkom odbor, u volantu by to moholy byt trochu sfuknute gumy alebo posilovac -ale ziadny zvuk som nepocul, radiaca paka neviem, inu 159 som zatial nesoferoval.
Kazdopadne 1.8mpi nie je pre mna, ten nedostatok vykonu na spodku je pre mna prilis neprijemny. V par momentoch mi to pripomenulo Bravo 1.4 16v, pedal na podlahe, otacky +-2500 nejaky kopcek a nic sa nedeje, ziadne zrychlovanie, proste nic...
Pan v autobazare bol fajn, skusobna jazda bola kratka ale zase som ani viac neporeboval, myslim ze by nebol problem sa dohodnut na dlhsej.
Takze dalej 2.2 JTS alebo 2.0 JTDm..
Ex 156 2.5 V6 141kw
147 1.6 88kw