Příspěvek
od MichalT » 5.10.2018, pát 15:15
Kubas píše: 4.10.2018, čtv 20:17
no, kufr je použitelný pro dva.... snad.... pokud jedeš s rodinou a berete si něco víc než plavky, tak o ničem....
Nesouhlasím

Dva dospělý, dvě děti, Itálie na týden - bez problému (jedna hokejová taška s věcma pro děti, já jedna taška, manželka jedna taška, taška s jídlem na cestu, balík pití, kyblík s mycíma potřebama na auto). S třetím prckem už je to horší, protože složený kočár zabere skoro celý kufr. Ale obě naše děti už v roce chodily a do kočáru nechtěly, tak počítám, že třetí na tom bude stejně, takže pak už se zase vejdeme. No a kvůli jednomu roku kupovat Superba je nesmysl, kor když asi nikdo už dneska nemá v rodině jen jedno auto, takže aktuálně prostě vezmeme vetší ML. Ale mám známý, co jedou na týden do Chorvatska, s jedním dítětem a mají problém se vejít do Octavie II Combi. No je fakt, že já s sebou basu piv, grill a tři pecny chleba netahám a taky, když vidím jak to nakládají stylem házení věcí na hromadu až po strop, místo úhledného skládání, tak je jasný, že takový Einsteini potřebují pak třeba Caravelle...
Giulia Quadrifoglio
156 2,4 JTD
147 1,9 JTD
Ex: 159 2,0 JTDm, 156 2,0 TS, 156 1,9 JTD, 164 2,5 TD, 164 3,0 V6, Giulia Veloce 280 CV, 166 2,4 JTD