Výměna motoru 145
Výměna motoru 145
Mám dotázek, v nejbližší době mi odejde motor na mojí 145, je to 1.6 T.S. rok 1999, oprava se mi asi nevypaltí, mám v háji kroužky i kliku:-( Vede mě to ale k otázce, zda na převodovku 1.6 pasuje motor 1.8, nebo dokonce 2.0. Když už tak už:-) Díky za pomoc:-)
- slimak07
- Kontaktovat uživatele:
A oprava by snad nebyla tak drahá ne? mrkni na www.alfa-romeo-go-motors.wgz.cz a domluv se se Slávkem.
www.arklubjc.cz Standa, 156 SW 1.9 JTD 85kW
Jo, nějakej takovej zádrhel jsem čekal, proto jsem se radši předem zaptal:-) Ale já bych na to šle asi metodou "autonadíly" takže bych mohl hodit i převodovku a elektroniku jinou, nicméně to už by byla fakt moc velká je...ka s nejasným výsledkem.Kůrkyn píše:Pasovat na sebe to třeba bude, ale převodové poměry budou jiné. Takže pojedeš s dvoulitrem 100 km/h a on bude mít 4000 otáček. Navíc přestavba elektroinstalace a příslušenství kolem motoru - to je na oprátku
Nicméně stejně moc díky:- )
Díky, koukal jsem na to asi mu zítra zavolám, možná to bude přece jenom nejjednodušší řešení, a navíc to ani nemám moc daleko a aspoň bych měl jistotu. Ne jako u nějakýho motoru z auta z Německa, kterej může být po pár tisících jako ten můj současnej.:- )))slimak07 píše:A oprava by snad nebyla tak drahá ne? mrkni na www.alfa-romeo-go-motors.wgz.cz a domluv se se Slávkem.