Příspěvek
od x-f » 27.11.2018, úte 01:03
Ahoj lidi.
Potkal jsem srnku a čeká mě oprava. Rozpočet bude hubený, pojišťovny jsou škrti. Zvažuji opravu samodoma, nebo alespoň poshánět díly pro mechanika.
Určitě budu měnit nárazník. Je na hadry. Mám tam xenony a parkáč. Částečně to odnesly ostřiky. Dva ze tří na straně střetu jsou pryč a budou asi částečně fuč hadice.
Čidla parkáče i jejich kabelový svazek je zdá se OK. Nevím jak mechanicky nějaký úchyty čidel.
Obě mlhovky rozbitý. Asi by bylo ideální sehnat nárazník v barvě i s mlhovkama a ostřikama.
Dotaz č1 - je stejný nárazník před fl a po fl? Je stejný i s Brerou? Abych věděl co shánět.
Odnesla to nádobka ostřikovačů.
Po nárazu vytekla. Nevím, zda je prasklá, nebo za to může jen vyražený čerpadlo. Každopádně má ulámané všechny úchyty.
To menší - zadní čerpadlo je venku a zlomené. To je předpokládám to na okna.
Dotaz č2 - našel jsem v eperu dvě čísla nádobek. 50512993 - to nikde nemůžu najít k prodeji.
A 50512994 - to se dá sehnat i s menším zadním čerpadlem na ebay kolo 1000,-.
Nádobka byla jen jedna o stejném objemu pro auta s ostřiky světel i bez?
Jsem zvyklej z jiných aut, kde byla obvykle menší s jedním prolisem na jedno čerpadlo na halogeny a druhá větší s prolisem na druhé čerpadlo ke xenonům.
Tady je jen jedna? Protože u všech vidím prolis na druhé čerpadlo. Půjde tam dát? Je tam ta díra na něj vždy?
Xenon má ulomený oba hodní úchyty. Nevím jak spodní. Na ty horní je opravná sada, tak snad OK.
Nadkolí je částečně taky fuč. To je pár stovek, tak snad OK. Koukal jsem, že se liší před fl a po fl.
Dotaz č3 - okolo chladiče je takový plast - jde z jeho obou stran. Ten je taky z části fuč. Nepodařilo se mě ho v eperu vůbec najít. Neví někdo?
Mazda6, 2.5, Revolution Top
BMW Z4 (e85) 3.0
EX: AR 159 SW, Q4 2.4 20V, Exclusive
EX: AR 147 1.6 TS
EX: VW Golf 7 Variant 1.4 TSI
EX: Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI
EX: Opel Astra G Caravan 1.4
EX: Nisan Primera P12 2.2di