No já se koukám po nějaké 156 s Bussem půl roku, nechci to taky na daily, ale spíš na víkendy a 2 pracovní dny v týdnu

... V Česku je podle mě nereálné sehnat nějakou 156 (např. 2.5 v6) ve slušném stavu, jednou se u nás objevila jedna 156 2.5 v6 v parádním stavu, ale ta šla hned pryč... Volal jsem na ni cca 3.den od zadání inzerátu a už byla prodaná... Takže asi jediná volba je dovoz, ale tam už se musí jet celkem na jistotu, protože zase vyhozené peníze za cestu, atd.... Hodně jsem uvažoval, že bych šel do 3.2 GTA, ale u té je cena ve slušném stavu někde jinde, co jsem se poptal tak od 300 tis. výš. Nebo koupit nějakou za 200t,- a 100t,- do ní hned nasypat... Ale třeba se může poštěstit a koupené GTA za 200t,- pojede jak pila

(aspoň rok)... No a ještě k tomu dovozu, tam asi taky nebude žádný zázrak, podle mě ti co prodávají dobré kousky, tak ví jakou mají cenu a ta se podle toho pohybuje.... V Česku by to naopak za ty prachy neprodali, můj názor... Už sleduju autoscout , mobile.de a jiné pěkně dlouho a většinou dobré kousky zmizí hned a ty horší, se tam inzerujou už hodně dlouho... Takže sám nevím co a jak... Jestli si přidat na nějaké GTA za 350t,-, nebo koupit 2.5 za 150t,- a nechat si peníze na servis a (úpravy)... :-) Ale na koupi nespěchám tak přemýšlím...