speedy píše: 21.1.2019, pon 16:51
Harous píše: 21.1.2019, pon 15:33
Takže za garančku necelých 3500 Kč. To je pak samozřejmě v jiným světle než 10 tisíc za olej...
Nedělalo se toho Speedymu na tom autě víc?
Olej + filtry
Jinak cena přes 20 000,-kč bylo za přední i zadní brzdy komplet připomínám, což podle eperu odpovídá. A jen podotýkám, že nechci na Imofu plivat špínu proboha. Při koupi auta mi vycházeli se vším vstříc, kdykoliv zavolám, je mi ochotně sděleno co potřebuji. Chtěl jsem spíš poukázat, jen jakej je rozdíl na spotřebáku originál a aftermarket

. Auto jsem si odtamtud odvezl umyté a bez čekáni, chování v pohodě
Tak 20tis za komplet předek a zadek je úplně ok cena...
A když zas někdo začne kalkulovat jak to na netu koupí levněji, tak posledně jsem bral z Mro kotouče na 156, naschvál jsem připlatil za trw a přišla přelepená krabice s no name kotoučema uvnitř... vracení peněz problém... destičky vybalené a očividně už nasazené...
Neautorizovaný servis nebude mít nikdy vybavení jako autorizovsný servis, mraky různých přípravků a školení...
Například tady ten web
http://equipment.skoda-auto.cz/webapp/w ... _10051_-11 je katalog vybavení Škoda, za kolik by musel takový garážník dělat, aby si na to vydělal? Nebo to dát nějakému všeumělu, co půlku placeného času prokouří nad přemýšlením, jak by to měl udělat a stejně polovinu věcí dodrbe, protože to nezná... O placení za programy pravidelně informující o aktuálních technických infomacích k různým modelům nemůže být ani řeč...
Nebo diagnostika, výkřiky jak je to zloděj, že chtěl za diagnostiku 800Kč, ale když má servis diagnostiku za x tisíc, k tomu si platí aktualizace a školení, tak ji nemůže dělat za 200...
Druhá věc je, když tu není adekvátní kvalita servisu a chovají se neprofesionálně, tam by se vracel jenom blázen.