Opět zdravím v tomto topicu, loni v zimě/začátek jara jsem byl vyplaven v místě u pedálů, odkud se voda roztekla do celé půlky auta. Vyřešilo to dočasně prošťouchnutí kanálku u řidiče. Předtím to samozřejmě teklo i dveřmi, ale rady od Cendlera a silikon pomohly.JTDLE píše: 8.5.2017, pon 10:14 Tak jsem ted zjistil, ze po desti je to pod pedalama malinko da se rict v rozku pod plynem na hrane te ,,kozene,, podlozky na nohy mokrejsi, nic hroznyho ale je, vsechny dvere nakonec pretesneny a tema to netece, ty ctyri okapy ci jak to nazvat pod torpedem jsou cisty, pruhodka vedle ten kanalku pod torpedem na ridicove strane se mi zdala ze nesedi jako ta na druhe tak jsem ji pro jistotu objel silikonem, koukal sem vsude okolo pedalu a pod palubkou sucho, vysvakl sem ty dva koliky co drzi koberec jakoby pod topenim na stredovym tunelu a koukam a taky se zda vsechno suchy, tak muze nekdo jeste poradit kde co muze trosku saknout? Koberec sem vysusoval fenem po chvilkach nekolik dni, je mozne ze, se ta predesla vlhkost stale jeste vysrazuje napovrch ? Sloupky atd jsou taky suchy, poradte
Po tomhle propršeném víkendu (kdy lítaly vzduchem i střechy), opět stejný problém. V místě pod spojkovým pedálem vlhko (tudy to z něj zřejmě kapalo). Kanálek pod torpédem napravo i nalevo průchozí, tak nevím, je možné, že jak permanentně chcalo, pustila to nějaké kabelová průchodka? Mám je všechny kabelové průchodky zkusit nějak dodatečně zapatlat silikonem? Je pod torpédem ještě víc kanálků než ty dva na krajích? Ono za tmy u paneláku s čelovkou člověk leccos přehlédne. Letos se na mé alfě živly a počasí opravdu vyřádily - zatečení na jaře a teď o víkendu, v létě 282 ďolíku od krup + šutr do okna a nové čelní sklo. Už na to pomalu nemám nervy... Díky za rady. No nic, jdu sušit...