tydytek píše: 24.2.2019, ned 23:27
Tak to jsi mě nepotěšil.. To cukání i se stejným zvukem co popisuješ se u mě taky občas objevilo, měl jsem za to, že zadrhává EGR. Tak koukám že ho asi zatím měnit nebudu

Kontrolka motoru se ti rozsvítí po třech startech, stejně tak až po třech startech zhasne, když váhu zase zapojíš.
Mě to cukání už jednou tak štvalo, že jsem nechal váhu odpojenou asi měsíc - ani jednou to neškublo. Co je ale divný - už je to asi půl roku co je váha zapojená a furt necuká
No mechanik mi ho otestoval, měl ho venku a byl fakt špatnej. Pak ještě přišel na tu vodu v něm, tak jsme vyměnili najednou výměník i EGR. A dva týdny klid. Teď to zase začalo:( Zajímavý je, že mi hned včera po nájezdu na dálnici začal vypalovat DPF, po cca 350 km od poslední regenerace, což mi přijde docela brzy. Ta váha mě zase udivuje, že to auto jelo úplně stejně, čekal jsem nějakou změnu, když už ne kontrolku motoru:(
Taky mi to vcelku nepravidelně občas klepe autem při akceleraci na 3+4+5 stupeň kolem 2000ot/min. Někdy jo, někdy ne..

Dneska ráno jsem kouknul na budík turba a při jednom škubnutí spadnul cca o dva dílky z 1,5 na 1,3 skokově, jinak leze dolů lineárně a pomalu..
To bude mít ten můj mechanik zase radost:(