Nedávno som montoval do 147 rádio a tiež mám BOSE

mas to pekne spravene prosim ta kde si zohnal ten vymedzovaci ramček a za kolko,moje radio ma asi rozmer 18x10,3cmMiCo147 píše:Áno privedieš naň +12V ale nie trvalé, +12V SPÍNANÉ ináč by ti to vybilo baterku časom.
Nedávno som montoval do 147 rádio a tiež mám BOSE
Vyreseno, viz zde vc. obrazku:JARV píše:V prisluslynm vlaknu pro 156tku to nejak nezije, tak to zkusim jeste zde. Mam 156tku SW s Bosem a origo Blaupunktem Travelstar Navi, ktery chci nahradit modernejsim (Pioneerem, ale to neni podstatny, je u toho dodavana ISO redukce). V kastliku mi nemeckej prodavajici nechal adapter pro aktivni audiosystem, kterej jsem zapojil, radio naskoci, ale z repraku ticho. Ty jsou OK (i zesilovac), s originalem hraly. Podle toho, co tu ctu, zrejme neni napajeni do zesilovace. Dokazete nekdo poradit, co kam prepojit?
Dva obrazky, jak to u me vypada, leva vetev, prava vetev, ze kterych vylezou dve velky ISA, ale co me zarazi - je tam jeste ten cervenej/ruzovej velkej konektor (na schematu nekde jinde ve foru oznacenej jako D, svislej vedle ostatnich ISO a miniISO, v nem jsou dva dratky, a tento tam nyni zustane nevyuzit, tzn. asi to nekam patri. Taky me trochu zarazi, ze z Alficky leze ISO A plny kabelu (vsech 8 vodicu), ale redukce Pioneeru jich pouziva jen pet ...
Dokaze me nekdo nasmerovat, nebo se na to prijet podivat? Rakovnicko nebo Praha.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti