Tak po prvním týdnu ježdění teda musím napsat, že jezdí fakt parádně a užívám si každý kilometr. Však je to znát i na spotřebě, zatím jí mám na deseti :-). Až se vyblbnu z radosti z nového auta, tak snad půjde níž. Ale lehkostí jízdy je to prostě jiná liga než mohutná 159. Teda proti ní nic zlého, bylo to krásných 10 let, ale tady je ta lehkost prostě cítít a chuť se hnát do zatáček je až neuvěřitelná. Zkusil jsem i launch control a odpal luxusní. Ona obecně mi přijde hrozně divoká už při rozjezdech :-). Jen teda jediná věc na kterou si asi budu ještě nějaký čas zvykat je to řízení. Fakt nechápu tu dnešní módu do všech aut cpát elektronický posilovač. Není nad klasickou hydrauliku. Prostě mi tady chybí, že o tom co se děje pod koly nevím vlastně nic :-(. V Dynamiku volant sice tužší, ale to je tak vše. Ale se vším ostatním zatím maximální spokojenost. Jo, akorát jeden né úplně auto dotaz, jakou maximální velikost flešky to vezme? Já mám doma většinu hudby ve FLACu, tedy velký objem a je fajn, že ten formát uconnect přečte, ale dal jsem tam teď plnou 32Gb a rádio mi načetlo jen asi půlku uložených souborů. Tak jestli je to fleškou, mám nějakou za 4 dolary z Číny, nebo rádio z větší neumí číst? Chtěl bych si koupit značkovou 64Gb, tak jestli to má vůbec cenu. A předpokládám je lepší koupit 2.0 nebo 3.0 nebo je to jedno?
michal96: Jako jo, z toho až možná trošku holčičího čumáku jsem taky nebyl na fotkách úplně paf, ale v reálu si asi dost rychle zvykám a vlastně je hezký. A když to srovnáš s tou starou Giuliettou, tak tam vlastně jakás takás podobnost je, jen ty lampy jsou takový buclatý.
Petulin940: Díky! Jak píšu, užívám, užívám
A na leštění a hezký fotky ještě kvůli počasí nebyl prostor, ale tady aspoň pár fotek když jsem jí vzal pod sprchu :-)