EDIT: Teď koukám 67GB, to je slušnej balíček

Jj to tak prostě je, mně by naopak vadilo, že se mi po vypnutí motoru počítadlo samo resetuje. Jak píše Petulin, trip A používám na jednotlivé jízdy (a k Ačku patří taky počítadlo okamžité spotřeby), to ale neznamená, že někde nezastavím, odběhnu, vrátím se a pokračuju. A někdy ta jednotlivá jízda zabere naopak několik nádrží (třeba 3500km trip po Rumunsku, které jsem držel na tripA a u toho jsem po každé nádrži resetoval tripB, abych měl statistikusunic píše: 6.5.2019, pon 17:05 michal96: Byla jí zima
Já jezdil celý léta takhle a na rádiu jsem měl puštěnou hudbu, ale tady na Giu to zobrazuje jen jeden řádek a jestli se to teda ani samo v Trip B neumí po zhasnutí motoru zresetovat, tak to mi moc velkou radost nedělá. Asi už mi to tolik nepálí, ale nějak nechápu proč tam vůbec ta možnost aktivace Tripu B je, když se oboje chová stejně. Ale třeba jsem jen blbej a musím úmysl tvůrce odhalit![]()
novější ročník znamená konkrétně který rok?hno3 píše: 1.8.2019, čtv 09:41 - pokud to je novější ročník , už má vyřešenou , tepelně odstíněnou trubku přívodu oleje k turbu tudíš riziko zadření turba menší
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti