Nadkachna: V pohodě, ono to taky nebylo tak dramatický jak Harous stylem Krimizprav na Primě píše

před čarou jsem brzdil motorem a podřazováním, aby to pěkně znělo, pak jsem přidával dokud byla ozvěna. A když jsem mohl do pravyho přejet já, mohli přece i ti všichni přede mnou... Prasárna je teda spíš bezohledné setrvavani zbytečně v levým resp. středním pruhu, já nikoho nevyblikávám, nevybržďuju, neškolím a neomezuju, kouknu jestli je volný odstavny pruh, abych měl kam uhnout kdyby se dotyčný trouba probudil později a jedu si svoje. Jak rychle přijedu, tak rychle zmizim, když se někdo chce držet svodidel, jeho věc.
Harous: Jestli jsem si pomohl, to už je takový to čecháčkovský starání se o druhý, jak píšu výše, do stredniho jsem přejel proto, ze následně jsem sel do pravyho a pak do odbocovaciho, v místě, kde ten odbocovaci pruh začíná. A ne jako jiný, který to tam skutečně prasi tím, že sjedou už dřív a podjedou to v odstavnym pruhu celý.
PS: myslím že na tý fotce je dostatečně daleko vidět, že tam si nikdo žádný bezpečný odstup nedržel, tam je prostě úplně prázdno před nima.