proc neudelas fotky, ventily vypadaj takhle ??
úplně dole... jetý JTS s bídou dosahuje 130PS.. a ani nový nedosahuje toho co udává výrobce...roberto37 píše:hno3: s těma 80kw je to hloupost. Před dááávnou dobou to tu bylo postováno od nějaké švédské firmy, co testuje auta na brzdě.....když tak SZ
3/4 litru na 150km. Je to dost, ale mě moje JTS po koupi sežrala olej za cestu Praha-Brno. V Praze OK a v Brně mi v zatáčce bliklo mazání...Hampice píše: 25.4.2019, čtv 18:49 Tak 3/4 litru na 75 je fakt masakr, to už musí být někde vidět (kouř z výfuku, smrad)… Tohle budeš muset řešit, včera bylo pozdě, protože ten spodek ti po vzoru původního TS neodpustí vůbec nic! Další věc je ten typ oleje... Není to asi úplně blbě, ale Castrol obecně platí za docela sračku, navíc 100% HC báze, což je pro tyhle motory úplně špatně. S výměnou oleje rovnou spoj kontrolu sacího koše a ideálně kontrolu alespoň ojničních ložisek. Olej doporučuji Eni Sport, jako jeden z mála dnešních běžných olejů má alespoň PAO ester základ.
Aha, tak to jsem četl blbě já. No, to už je skoro dvoutakt :-)radecz píše: 24.5.2019, pát 10:59 :-) jó kdyby na 150km. Ale na 75km 3/4 litru. Ale už se to lepší. Nalil jsem do oleje aditivum TEC 2000 Oil booster a je to lepší.
Ale stejně na podzim de motor ven.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti