Dnes jsemto startoval po 3 dnech a zase to točilo, tak jsem tomu přidal do sání čistič brzd a chytlo to za chvilku a po nastartování nešel z výfuku žádnej černej dým, tak fakt nevím..Já tomu všemu rozumím jak koza petrželi

Přeloženo: Vážený pane, nemáme tucha, co by to mohlo být, protože Examiner nevypsal žádnou závadu. Vyměníme váhu vzduchu, čidlo tlaku v railu, necháme vás zaplatit tak 11 litrů a budeme doufat, že už se nikdy neobjevíte.auparas píše:Tak jsem byl v alfě a zjistili mně, že mi odešla palivová soustava a že přesně, co mi odešlo mi ještě zavolají, ale může to být vysokotlaké čerpadlo nebo čidlo tlaků, ale vážně nevím,tak se nechám překvapit...Nevíte někdo, za kolik se dají tyhle věci pořídit, díval jsem se do dílů v APM a tam vycházelo čerpadlo na 13500,-
,což je fakt šílenýýý
Som si precital cely tvoj prispevok aj s odpovedami. Co nejdes po tom zhaveni?auparas píše:Zdravím všechny nadšence alfypřed nedávnem jsem si koupil 147 v 1.9 JTD s 85kw a už byla čipnutá na 102kw, takže jízda s ní je fakt super, ale mám jeden velikej problém
Nemůžu ráno nastartovat, motor točí,točí,až už i baterka nestíhá. Dnes, když bylo venku -10st., tak jem oddělal hadici od sání a horkovzdušnou pistolí jsem tam pustil teplý vyduch a ejhle, naskočila bez točení
![]()
Prosím Vás víte někdo jestli mám v háji žhaviče nebo něco jinýho? Jsem od Brna,tak jestli by se našel někdo, kde mám ty případný díly koupit. Děkuju vám všem za rady
(Přesunuto do JTD sekce. Kleo)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů