.
.Ale ta pakárna za to stála, úplně jiný auto teďka
 .
 . .
. .
 .

Úplně ti s tím časem rozumím. Do práce jsem se chodil po víkendu vyspat. Nacpat všechno do 2 dnů je nadlidskej výkon někdy
 Úplně ti s tím časem rozumím. Do práce jsem se chodil po víkendu vyspat. Nacpat všechno do 2 dnů je nadlidskej výkon někdy
 ), cestou dom jsme se stavili v Modeně v muzeu, takže jsme zkompletovali ten čtyřlístek, který nás zajímal (Alfa, Lambo a obě Ferrari).
 ), cestou dom jsme se stavili v Modeně v muzeu, takže jsme zkompletovali ten čtyřlístek, který nás zajímal (Alfa, Lambo a obě Ferrari).
 .
 .
 , spotřebu jsem nepočítal, ale odhadem zase kolem 9 litrů, takže v pohodě, benzín byl o malinko levnější než loni, ale o něco málo v Itálii zdražili dálnice, Rakousko taky bez kolon (proto se taky cestou dom stavujem vždy někde na čumendu, abychom se vyhnuli tomu náporu, jak se všichni valej zpátky
 , spotřebu jsem nepočítal, ale odhadem zase kolem 9 litrů, takže v pohodě, benzín byl o malinko levnější než loni, ale o něco málo v Itálii zdražili dálnice, Rakousko taky bez kolon (proto se taky cestou dom stavujem vždy někde na čumendu, abychom se vyhnuli tomu náporu, jak se všichni valej zpátky  ), za nás opět spokojenost
 ), za nás opět spokojenost  .
 . .
 .
 ...a kára nádherná
  ...a kára nádherná  

.
 . to ticho
 to ticho 
   .
 . .
 . .
 . .
 . , musel jsem to dát takhle blbě, když jsem měnil převodovku
 , musel jsem to dát takhle blbě, když jsem měnil převodovku  , už opraveno
 , už opraveno  . Je ale zajímavý, že jsem si toho všiml, když jsem letos dělal tlumiče, ale zapomněl jsem to přehodit, asi už stárnu
 . Je ale zajímavý, že jsem si toho všiml, když jsem letos dělal tlumiče, ale zapomněl jsem to přehodit, asi už stárnu  .
 .Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host