Policie a vše kolem....
Re: Policie a vše kolem....
Taky netvrdím, že mi to přijde přijatelné. Píšu, že to zcela správně vrátil soud vyšší instance...
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
KTM 990 Adventure
Policejni profesionalove v praxi... Kluci to tam poslali na cervenou uplne bez skrupuli... Nejradsi bych poslal cely video do krimi zprav na Primu 

Giulia Quadrifoglio
Giulia Veloce
Giulia Veloce
Jestli je čitelná RZ a je jasný čas, tak bych to poslal na GIBS...
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
Měli to pod kontrolou 

alfa romeo 159 sw 1,9 jtdm 110kw.
Fiat Tipo HB 1,4 16V Italia Mirror Perla Sabbia 2020
Fiat Stilo MW 1,9jtd 110kw ex
Fiat Stilo 1,9jtd 85kw ( stále v rodině)
Fiat Marea weekend 1,6 ex
Fiat brava 1,6 ex
Fiat tipo 2,0 16V gran tourismo 150ps ex
Fiat brava 1,6 ex
GIBS toto (přestupek) neřeší. Spíše bych volil e-podatelnu Policie ČR - ze zákona mají povinost každý podnět prošetřit a na vyžádání tě i informovat o výsledku šetření.
AR 159 SW 2,2 JTS Ti
ex: AR 156 SW 1,9 JTDm
ex: AR 155 1,8 TS
ex: AR 33 SW 1,7 4x4
Cas, misto i RZ je k dispozici. Ale tak nejak se mi to vnitrne prici na nekoho praskat i kdyz jde o policajty....
Giulia Quadrifoglio
Giulia Veloce
Giulia Veloce
Ne, že bych něco takového nečekal :-) Jen je zvláštní, že běžně používáš pejorativní označení fízl, ale v případě někoho, kdo evidentně porušuje vyhlášku a potenciálně ohrožuje ostatní, nacházíš o poznání smířlivější termín policajt. Asi náhoda...
AR 159 SW 2,2 JTS Ti

Giulia Quadrifoglio
Giulia Veloce
Giulia Veloce
Určitě nepraskat, příště to třeba trefí o chvilku déle a o dva kusy míň

alfa romeo 159 sw 1,9 jtdm 110kw.
Fiat brava 1,6 ex
Fiat brava 1,6 ex
Já bych zas chtěl mít tvou nutkavou potřebu neustále poukazovat na nějaká policejní pochybení 

AR 159 SW 2,2 JTS Ti
Vaše starosti. Mě by teď stačilo sedět někde na zahrádce a osvěžovat se Plzní nebo Budvárkem. 

KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
S tím nelze než souhlasit :-)
AR 159 SW 2,2 JTS Ti
Kenjiro: taky se mi bonzování příčí a sám bych měl problém to udělat, ale tobě poradím, aby jsi je nabonzoval ;-) prostě se chovají nebezpečně a kdoví v jakém kontextu se takhle idiotsky zachovají příště.... tihle lidi mají být profíci, nosí zbraně, jsou za to placení a tím pádem by měla být nulová tolerance k takovému chování....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- hadXR
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavý vkusHarous píše: 21.6.2019, pát 12:49 Vaše starosti. Mě by teď stačilo sedět někde na zahrádce a osvěžovat se Plzní nebo Budvárkem.![]()

Ford Sierra 3.7i CLX 4x4 1992, Ford Sierra 2.0i GL 1987, Ford Scorpio 2.9i Ghia1991, Audi 80 B4 1.9 TDi 1992, Honda CB 500 1998.
EX: Alfa Romeo 155 2.5 V6 1996, Alfa Romeo 145 2.0 QV 1996, a další.
EX: Alfa Romeo 155 2.5 V6 1996, Alfa Romeo 145 2.0 QV 1996, a další.
https://www.novinky.cz/krimi/509233-pol ... restu.html
Opravdu necekane. Jinak doporucuju precist to zduvodneni…
Opravdu necekane. Jinak doporucuju precist to zduvodneni…
Giulia Quadrifoglio
Giulia Veloce
Giulia Veloce
"Policista zakročil a odstranil hrozící nebezpečí, jak mu ukládá zákon. Konal poté, co viděl vůz, jehož jízdu vyhodnotil jako nebezpečnou, bezohlednou a agresivní. Nezvolil však správný úřední postup při samotném dořešení podezření z přestupku"
nechce se mi po tom už pátrat, ale není to tak, že borec jel prostě nad limit na tempomat a to je celé? všechno ostatní si jen cajti vymysleli aby tomu stupidnímu a nebezpečnému zastavení dali nějaký jakžtakž důvod....
nechce se mi po tom už pátrat, ale není to tak, že borec jel prostě nad limit na tempomat a to je celé? všechno ostatní si jen cajti vymysleli aby tomu stupidnímu a nebezpečnému zastavení dali nějaký jakžtakž důvod....

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
O tom, jak rychle jel neni jediny dukaz. To si jen ten policajt (pardon, fizl) zmeril mozkovym myslenim na zaklade sveho tachometru.
Giulia Quadrifoglio
Giulia Veloce
Giulia Veloce
A pak si jeste vymysleli agresivitu a nebezpecnost, aby to nebyl takovy trapas....
Tak dnes se urodilo, tady zase úřady přemýšlí jak řidičům zatrhnout "fígl s právníkem"
https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/p ... omika_mato
https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/p ... omika_mato
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Jako dnešní idnes je fakt výživnej, to se už ani nesnaží vypadat jako seriózní zpravodajství.
A v kenjirem odkazovaném článku mě taky zaujaly nějaké perly:

A v kenjirem odkazovaném článku mě taky zaujaly nějaké perly:
Agresivita řidičů v posledním období stoupá a vzájemná netolerance mezi řidiči i agresivní způsob jízdy jsou nejčastější příčinou těžkých dopravních nehod,”
To prosím nejsou citace z komentářů na Novinkách, ale oficiální vyjádření mluvčí policie Gabriely Holčákové. Prostě nedotknutelníPříslušný služební funkcionář kvitoval aktivní přístup policisty a vzhledem k okolnostem upustil od uložení kázeňského trestu, neboť k nápravě policisty postačilo samotné projednání kázeňského přestupku,“

33
začne to tak že tě policajti můžou beztrestně i mimo službu zastavovat na dálnici a buzerovat kvůli tachometru a další stádium může být třeba toto:
https://www.novinky.cz/krimi/509391-pol ... enici.html
(samozřejmě o případu nic kromě článku nevím, je to jen příklad....).
PS: jako dobrou perličku beru i to, že si soudce sám fotí na mobil jednoho z poškozených.... z televize jsem si myslel, že fotky poškozených ti dodá policie nebo soudní znalec.... asi tomu ale nerozumím....
https://www.novinky.cz/krimi/509391-pol ... enici.html
(samozřejmě o případu nic kromě článku nevím, je to jen příklad....).
PS: jako dobrou perličku beru i to, že si soudce sám fotí na mobil jednoho z poškozených.... z televize jsem si myslel, že fotky poškozených ti dodá policie nebo soudní znalec.... asi tomu ale nerozumím....
Asi policejni profesional, ktery prosel psychotesty. No pockame si na rozsudek. Kdybych si mel vsadit, tak max podminka.
" To, že jsem použil, řekněme tři údery, vnímám jako projev své naprosté sebekontroly a ovládání, mým záměrem nebylo toho člověka zranit, nastoupily instinkty jako přežití,“
Podle znalců utrpěl pohmoždění hlavy, tříštivou zlomeninu levé očnice, pohmoždění levého oka, trojitou zlomeninu čelisti s krvácením do čelistní dutiny, dvojnásobnou zlomeninu jařmového oblouku a bolestivě naražená žebra.
" To, že jsem použil, řekněme tři údery, vnímám jako projev své naprosté sebekontroly a ovládání, mým záměrem nebylo toho člověka zranit, nastoupily instinkty jako přežití,“
Podle znalců utrpěl pohmoždění hlavy, tříštivou zlomeninu levé očnice, pohmoždění levého oka, trojitou zlomeninu čelisti s krvácením do čelistní dutiny, dvojnásobnou zlomeninu jařmového oblouku a bolestivě naražená žebra.
Giulia Quadrifoglio
Giulia Veloce
Giulia Veloce
Mozna ze uz to vysetrovani je pro nej takovy trest ze to bude stacit ;-)
Tak na tuto záležitost jsem taky velmi zvědav. Ten policista by měl být propuštěn bez náhrady, protože jako policista použil nepřiměřený útok a ne obranu.kenjiro píše: 2.7.2019, úte 16:31 Asi policejni profesional, ktery prosel psychotesty. No pockame si na rozsudek. Kdybych si mel vsadit, tak max podminka.
mihor
- Petulin940
- Pozorovatel
Ne vše co přichází z Východu je špatné...zákaz skrytého měření rychlosti.
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/vla ... -internetu
P.S. a my jsme tím pádem v pr***li,protože nápad přišel ze zlého východu,tak to tady z politiků nikdo neudělá.
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/vla ... -internetu
P.S. a my jsme tím pádem v pr***li,protože nápad přišel ze zlého východu,tak to tady z politiků nikdo neudělá.
Alfa Romeo Giulietta-1-4t-MA-170k-distinctive
Alfa Romeo Giulietta - QV ex
Alfa Romeo Giulietta-1-4t-MA-170k-distinctive ex
Fiat Bravo ELX 1.8 16V ex (Auto roku 1996)
Fiat Bravo GT 1.8 16V ex (Auto roku 1996)
Škoda 120 L ex
Trabant 601 ex
Alfa Romeo Giulietta - QV ex
Alfa Romeo Giulietta-1-4t-MA-170k-distinctive ex
Fiat Bravo ELX 1.8 16V ex (Auto roku 1996)
Fiat Bravo GT 1.8 16V ex (Auto roku 1996)
Škoda 120 L ex
Trabant 601 ex