jako kromě těch tubusů na kelímky hodnotím všechny změny pozitivně.... některé jsou relativně zbytečné (asistent jízdy v pruzích pro řidičské auto?), některé neutrální (lepší grafika infotaimentu potěší), některý vyloženě pozitivní - RWD 280PS v benzínu je paráda
stále chybí:
- šestiválec kolem 350PS (OK, uznávám, spíš pocitově, protože už těch RWD 280PS je luxus a je otázka kolik lidí by šlo do slabšího šestiválce když je nad ním dál to QV....)
- vypínatelné ESP
- nějaké ty matrix světla (snad teda s velkým FL příští rok)
ale nalejme si čistého vína, je úplně jedno jaké ty změny Alfa udělá - prodejům to nepomůže.... :-( Prostě doba je jinde, hezké, drahé auto orientované na řidiče je prostě minoritní věc, objemy a zisky se generují někde úplně jinde.... :-(
Jinak já mám teď trošku depku, na jaře měním to svoje 7 let starý Mondeo za jiný kombík a FCA prostě vůbec nic nemá.... Jediná smysluplná alternativa by bylo Stelvio ale já prostě SUV z principu nechci.... (bohužel běžná konfekce fakt dnes pěkný auta nemá a ten pocit že máš kupovat auto který se ti nelíbí.... ale v něčem tu rodinu vozit musím....

kdyby byla Giulia v kombíku tak bych se s tím nějak srovnal že je malá, prostě bychom se tam párkrát za rok na tu rodinou dovču nějak narvali, ale holt kombík není....)
Harous: ad blue bych vůbec neřešil.... jak často se to dolévá? na Ducatu to dělám jednou za 8000km a je to jako dolít ostřikovače.... a hlavně to ad-blue reálně funguje a ty emise těch aut jsou prostě úplně někde jinde.... osobně s tím absolutně nemám problém.... smrad ze starších dieselů je prostě příšerný....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)