No ono je mraky důvodů, proč svítí kontrolka. Mě taky svítí, byl jsem na diagnostice a tam mi odmazaly asi 6 chyb, nejčastější byla špatný tlak v patroně nebo tak nějak. No, zůstala prostě jen jedna a ta vymazat nejde, a to - chyba řídící jednotky. Doporučení A) zkusit odpojit baterii na min.10 minut (zatím nevyzkoušeno, kvůli kodování autoradia) B) výměna řídící jednotky airbagů...jak prosté?! ;-) =D>Petan147 píše:monektor je pod sedadlem. Spojuje kabel jdouci z podlahy s kabelem vedoucim ze sedadla. Ale co me ujisili v servisu, bez vymazu ridici jednotky to nezmizne, takze v patek jdu na vymaz.
A říkám že je to nebezpečný? Spíš zbytečný, když chyba může být kdekoliv jinde.modenaboy píše:Při odpojené baterce propájíš kontakty pod sedačkou, nic nebezpečnýho.
To byla reakce na tohle: (já nevím, já bych se pájet na konektor airbagu bál)coyote píše:A říkám že je to nebezpečný? Spíš zbytečný, když chyba může být kdekoliv jinde.modenaboy píše:Při odpojené baterce propájíš kontakty pod sedačkou, nic nebezpečnýho.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 5 hostů