Přesně jak říkáš..takže jsme prakticky v pasti...speedy píše: 19.3.2020, čtv 10:05 rozum velí samozřejmě peníze zpět a jet jinam, ale jde o to na co přistoupí on. Já bych se k němu fakt nevracel, člověk neví, jestli si ještě jinak na tom autě vyleje vztek![]()
Právě, a to jsme měli takovou radost.. v tom autě je ted přež 70tisíc, během půl roku ..Protector píše: 19.3.2020, čtv 11:15 Je to hrůza, když natrefíš na něco takovýho. Zvlášť když se o to auto staráš a chceš to mít pěkný. Mně třeba stačilo, když mě 2x nabourali. Jednou oprava v autorizáku, podruhé ve smluvním servisu pojišťovny a ani jednou jsem nebyl spokojenej. Radši bych tam měl odřený blatník a dveře, než nově lakované. Ne třeba kvůli lakování, ale kvůli těm věcem okolo, jako právě odstrojování atd. Kolik věcí při tom dokážou udělat špatně, nebo poškodit.
Bohužel na dobré slovo, jak píšeš. Přítelkyně dostala doporučení na lakyrníka, tak jsem do toho šli. Bylo před zimou a prahy byly v základovce tak to hořelo.. bohužel lakyrník kterej to měl dělat tak onemocněl se zády a zatím to vypadá že se k tomu už ani nevrátí.Nadkachna píše: 19.3.2020, čtv 11:30 Máš na to alespoň nějaký papír v podobě objednávky a daňového dokladu, nebo to bylo jen na dobré slovo? Asi každý by to po takové zkušenosti chtěl dát jinam, ale obávám se, že pokud s tím ten expert nebude svolný, musíš nejprve takovou věc u dotyčného oficiální cestou reklamovat a teprve, když se nezadaří nebo vůbec nebude reagovat, můžeš žádat navrácení peněz a odstoupení od smlouvy (plus případné další prokazatelné náklady s tím spojené). Teoreticky to pak můžeš zkusit jako mimosoudní vyrovnání přes ČOI, ale obávám se, že nakonec stejně skončíš u soudu - on samozřejmě bude spoléhat na to, že se ti do toho nebude chtít.
Každopádně máme sním psanou konverzaci kde popisuje ceny a práci, takže teoreticky aspoň něco v ruce máme.
A ted k aktuálnímu dění.
Zrovna prší, zkontroloval jsem tedy hned auto a zase tam teče. Tentokrát anténa už je v pohodě ale teče tam pro změnu čelním sklem který se dělalo půl roku zpátky.
Jelikož tedy čelní sklo musi dolů, lak na střeše opravit ..bylo by dobrý to spojit aby to bylo zastřikaný pořádně i pod bausetem.
A tohle spojit, bude trochu oříšek..