Čekáš na GTAčko?

Aale nee. Vzhlídnul jsem se ve Stelviu a pokud, tak bych si ho rozhodně dovezl z venku. Teď to je asi pasé, ale já už řeším auto od listopadu, tak hold budu muset čekat dál, i když už jsem našel, co bych rád.... No a tož tak uvažuju, jak to do budoucna bude. Jestli se jim tam ta auta budou teď hromadit a pak jich najednou bude fest a nebo naopak až přejde to nejhorší (což může být bohužel sakra dlouho) a trhy budou mít zas hlad, tak jestli ta auta třeba nebudou chybět. Prostě je to o ceně a úvaze, jak to bude vypadat v budoucích měsících.....petrAR156 píše: 11.3.2020, stř 17:21 Fiat stojí https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi ... tomoto_fdv tipnul bych si, že pokud Alfa jede tak to nebude nadlouho.
Čekáš na GTAčko?![]()
jo, já si taky říkám, že vše zlé pro něco dobré. Cena paliv jde dolů a policie zas dělá užitečnou činnost, nebuzerujou lidi kvůli lékárničceMichalT píše: 19.3.2020, čtv 22:29 Je to teda hodně offtopic, ale opět se potvrzuje stará pravda... všechno zlý je pro něco dobrý. Nebudou čínský gumy, fabriky evropských výrobců také zavírají. Aktuálně už se zdražuje, protože nemá smysl prodávat s minimální marží něco, co za pár týdnů bude nedostatkové, a až se doprodá léto, který dorazilo na konci roku, ale nedorazí zimní zboží, a až se doprodají přebytky z předchozích sezón, kdy výrobci tlačili neustále do nárůstů, začne cena stoupat. A podobně to počítám bude i v dalších odvětvích, z automotive jsem slyšel o českém Brisku a jistě se bude dobře dařit dalším českým a evropským firmám, kterým ubyde levná konkurence z Číny.
Jít se večer projet do centra připomíná staré časy, silnice poloprázdné, minulý pátek (když se ještě mohlo jezdit a vycházet jen tak) jsme večer na Staromáku viděli asi 10 lidí celkem. Nikde davy turistů, nikde bordel a kravál z barů normálně tou dobou plných cizinců. Taky jsem četl, že ovzduší to náramně prospívá, když ubylo letů a ježdění....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host