ty hlavně jedou před zadníma kolama a pomocný rámy

To myslíš Giulii, nebo Giuliettu?bobas píše: 31.3.2020, úte 13:46 Jinak třeba první giu jsou dost nachylné na zadku, respektivě špatně ošetřené ,ale to se bude rozebírat zase až časem![]()
Ahoj, zrovna se na to taky na své 156 chystám. Ale je to totální vojeb dělat to na heveru doma, nejlepší by byl kanál nebo zvedak. Chceš mi rict, že jsi ten gumoasfaltovy origo nátěr sundal celý jen flexou? To jsi dělal týden ne?hno3 píše: 28.3.2020, sob 19:03 nejhorší práce je asi v podběhu... a v domečku uložení podeneho ramene...
dneska jsem to voprděl prvni vrstvou nástřiku, zítra dám druhou a přesunu se na druhou půlku auta
snad ten nástřik bude za něco stát ( perma film a flluid film do dutin).. dávaj to na lodě tak snd jo![]()
Opravdu? A co tedy doporučuješ? Jako základ pod bitumenový vrchní nátěr? Jde mi o to, že ať brousíš jak chceš, tak to nikdy neobrousíš tak dokonale, aby někde nezůstala stopa rezu, nějaký ten malý puchýřek uvnitř. Nechci zase brousit jako blázen abych oslabil plech.Roman-okruhari píše: 14.4.2020, úte 11:21 Zinko sprej vůbec, nefunguje to, škoda to na to stříkat...
Giocatore píše: 14.4.2020, úte 20:11Opravdu? A co tedy doporučuješ? Jako základ pod bitumenový vrchní nátěr? Jde mi o to, že ať brousíš jak chceš, tak to nikdy neobrousíš tak dokonale, aby někde nezůstala stopa rezu, nějaký ten malý puchýřek uvnitř. Nechci zase brousit jako blázen abych oslabil plech.Roman-okruhari píše: 14.4.2020, úte 11:21 Zinko sprej vůbec, nefunguje to, škoda to na to stříkat...
Takže podlě mě je vhodné jako základ dát něco antikorozního, co zastaví korozi, a pak až bitumen.
Co třeba Alkyton penetrátor koroze?
https://www.barvy-laky-unimax.cz/zaklad ... ator-10946
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti