tak jsem dal Giulii na garanční výměnu oleje do autorizáku.... na autě bylo drbnuté čelní sklo, tak si říkám, "nechám je vydělat" a udělám to při té prohlídce.... platí to pojišťovna, tak co.... olej asi vyměnili, přebírám auto, kolem řadící páky prach, nějaké drobky.... říkám jim "to tam podle mě nebylo" (není to moje auto tak si nejsem úplně jistý), tak to teda kolem té řadičky utřeli.... nic neřeším a jedu domů, až doma mi došlo že to vlastně byl bordel z té výměny skla.... No dívám se na přístrojovku že je taky zaprášená a je na ní bordel tak že to jako vyčistím.... Při tom nalezena trhlina v koženém čalounění přístrojovky (na 99% tam nebyla, ale opět nevím, není to moje auto) a úplný bonbónek je čouhající těsnění viz foto....
Takže se člověku hlavou honí různé názvy pro pánské a dámské přirození a takový ten pocit ať už v té Alfě fakt poslední zhasne.....
PS: ten luxusní paket jehož součástí je kožené čalounění přístrojovky stál 100 500,- Kč jen tak pro pořádek....

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)