MP3
MP3
Zdravím,
lze napojit MP3 přehrávač do ICS na 166? Má nějaký výstup na jack? Elektronice vůbec nerozumím, tak se omlouvám, jestli to zní jako hloupý dotaz. Díky...
lze napojit MP3 přehrávač do ICS na 166? Má nějaký výstup na jack? Elektronice vůbec nerozumím, tak se omlouvám, jestli to zní jako hloupý dotaz. Díky...
Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20V (129 kW)
Seat Toledo 1.9 TDI (66 kW)
Lancia Delta 1.6 HF turbo (97 kW)
- alfi166silver
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Jde,ale mušíš si koupit buď aktivátor linkového vstupu http://www.znackoveoleje.cz/znackoveole ... Alfa-Romeo až dole,cena cca 80,-Euro nebo si koupíš Loudlink http://loudlink.eu/webshop/loudlink-for ... -p-36.html a ten zapojíš místo changeru v kufru a ovládáš to přímo ICS.Případné dotazy zodpovím na telefonu na mých stránkách,slohová cvičení mě moc nebaví 

Naposledy upravil(a) alfi166silver dne 10.6.2009, stř 16:53, celkem upraveno 1 x.
www.znackoveoleje.cz - oleje a maziva Selenia a nejen to
FACEBOOK www.facebook.com/znackoveoleje.cz
AR 159 SW 2,4 JTDm 147 kW
a pak levnější ale už né tak kvalitní but kazetu do mechaniky s které vede drát s jekem což není moc pěkné nebo např tento transmiter http://www.naitech.eu/product/transmitt ... n-166-143/
Cauky no toto je hodně málo kvalitná přenos měl jsem to a vyhodil jsem to, rekl bychm že ta kazela je asi nejlevnejsi produkt 60 kč a mě to hrálo teda krásně čistě, akorad problém s tím kablíkem a dobíjení mp3 baterek :-)Zip166JTD píše:a pak levnější ale už né tak kvalitní but kazetu do mechaniky s které vede drát s jekem což není moc pěkné nebo např tento transmiter http://www.naitech.eu/product/transmitt ... n-166-143/
AR 166 2.4 JTD 2001 Lubio166 Brno
- Sperka
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
no ja zase docela nerad telefonujualfi166silver píše:Jde,ale mušíš si koupit buď aktivátor linkového vstupu http://www.znackoveoleje.cz/znackoveoleje/4-ALFA-ROMEO až dole,cena cca 80,-Euro

Alfa Romeo 166 2,4 JTD katík off
Lancia Delta II 1,9 TD
Fiat Bravo 1,8 GT
Never drive your car faster, than your guardian angel can fly
Lancia Delta II 1,9 TD
Fiat Bravo 1,8 GT
- alfi166silver
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Ten aktivátor se přípojí do zástrčky kabelu CD Changeru,každá 166tka by ho měla mít u baterky v kufru i s cinchema.Po připojení si ICSka myslí,že je připojen originální changer,takže na cinche changeru lze připojit jakýkoliv externí zdroj zvuku.Měl jsem to řešený tak,abych z kufru nemusel tahat dlouhej kabel,tak jsem si audio vytáhl přes ISO zástrčku do tý přihrádky nahoře na palubovce a tam měl schovanýho Garmina na kterým jsem přehrával MP3,dotykový displej držák,kreativitě se meze nekladou.....A bolí mě z toho psaní už prsty
,takže další už jen na telefonu 

Ja mam cd changer ale cinche som od neho odpojil a pripojil iPod 120GB cez sadu Harman&Kardon Drive&Play.
http://www.harmankardon.com/drive-2/def ... market=CAR
http://www.harmankardon.com/drive-2/def ... market=CAR
159 2.0 JTDm
VFR 800 VTEC
166 V6 ex
166 JTD ex
VFR 800 VTEC
166 V6 ex
166 JTD ex
Ještě otázku: Ten aktivátor taky dobíjí baterie v MP3 přehrávači nebo je musím klasicky jednou za čas dobít?alfi166silver píše:Ten aktivátor se přípojí do zástrčky kabelu CD Changeru,každá 166tka by ho měla mít u baterky v kufru i s cinchema.Po připojení si ICSka myslí,že je připojen originální changer,takže na cinche changeru lze připojit jakýkoliv externí zdroj zvuku.Měl jsem to řešený tak,abych z kufru nemusel tahat dlouhej kabel,tak jsem si audio vytáhl přes ISO zástrčku do tý přihrádky nahoře na palubovce a tam měl schovanýho Garmina na kterým jsem přehrával MP3,dotykový displej držák,kreativitě se meze nekladou.....A bolí mě z toho psaní už prsty,takže další už jen na telefonu

- alfi166silver
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Nenabíjí,supluje pouze to aby si ICS myslela,že je připojený originální CDchanger a mohl si využít předností audio soustavy Bose ve 166tce,třeba jak to má wraith771.Bez téhle vychytávky,pokud nemáš origo changer, se do audiovstupu ICS aby hrál stereo nedostaneš.Nabíjení bych řešil třeba skrytým cigareťákem po deklem řadící páky......
Óká...díkyalfi166silver píše:Nenabíjí,supluje pouze to aby si ICS myslela,že je připojený originální CDchanger a mohl si využít předností audio soustavy Bose ve 166tce,třeba jak to má wraith771.Bez téhle vychytávky,pokud nemáš origo changer, se do audiovstupu ICS aby hrál stereo nedostaneš.Nabíjení bych řešil třeba skrytým cigareťákem po deklem řadící páky......

- Sperka
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
takze ta RJ je uplne pod plastem ze si sundal kus přístrojovky? a kdyz by se k tomu pripichnul jinej mp3 nez ipod, tak je to pres jack nebo pres miniUSB? a nabíjí to? a jeste jak mas ten ovladač před šaltrpákou, tak to není moc daleko a ovlada se to dobre nebo se musis natahovat? kazdopadne diky moc za fotky, nasel sem presne tu sadu co mas ty za dva tisíce tak o tom hodne premejslim
jinak sorry za tolik otazek, ale tohle je asi jediný co bych do toho zvládl namontovat sám
))) jo a jeste jeden dotaz, jak mas vyreseny nabijeni ty RJ?

Alfa Romeo 166 2,4 JTD katík off
Lancia Delta II 1,9 TD
Fiat Bravo 1,8 GT
Lancia Delta II 1,9 TD
Fiat Bravo 1,8 GT
RJ harman/kardonu je pripojena normalne +,- a jeden kabel z ICS ako budiaci (funguje ze ked sa ICS vypne tak sa vypne aj ta sada).Nedal som dole kus pristrojovky ale iba tie dva kozene diely co su zboku na stredovom tuneli pri nohach. HK sada nabija iPod (iPod je pripojeny orig apple stekrom). Iny mp3 player sa da pripojit cez 3.5mm jack. Ovladanie je bez problemov, nemusim sa natahovat a to mam sedanku uplne vzadu a operadlo sklopene viac ako je bezne (skoro Ferarri)
.

159 2.0 JTDm
VFR 800 VTEC
166 V6 ex
166 JTD ex
VFR 800 VTEC
166 V6 ex
166 JTD ex
nebo něco s těch to krabiček otázka která je ta správná
http://www.tme.eu/en/katalog/aux-interf ... D100608%26

teoreticky podle zásuvky kterou má alfi166silver vyfocenou na svých stránkách jako kabel k cd chngeru by mela tahle krabička pasovat přímo do ics, a podle těch slotů na karty to vypadá že by to asik mohlo přežvíkávat i mp3 a tudíš nahradit ten předražený loudlink. Mají tu na těch stránkách i cz zastoupení asik by to chtělo pozjištovat http://www.tme.eu/cz/katalog/?id_catego ... D100608%26
Pánové nemáte někdo tušení jaký mají výkon a kolik ohmů mají repráky ve dveřích ve 166?Jelikož preferuji pořekadlo ,, tichá hudba žádná hudba ,, zdají se mi už trošičku vychrchlaný a taková plastová nebo hliníková membrána bude určitě znít lépe. Na druhou stranu nerad bych to přetáhl např s ohmy aby mi pak blaflo ICS.
- Foli
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Tak si pořiď zesilovač a máš jistotu, že ti ICS zůstane OK. A hlavně to bude i lépe hrátZip166JTD píše:Pánové nemáte někdo tušení jaký mají výkon a kolik ohmů mají repráky ve dveřích ve 166?Jelikož preferuji pořekadlo ,, tichá hudba žádná hudba ,, zdají se mi už trošičku vychrchlaný a taková plastová nebo hliníková membrána bude určitě znít lépe. Na druhou stranu nerad bych to přetáhl např s ohmy aby mi pak blaflo ICS.
- Foli
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Zesík to jen vylepší. Chtělo by to zjistit, kolik má výstupní výkon ICS. Jestli bude 4x50W, a po sečtení reproduktorů a tuby co máš v kufru zjistíš, že repráky plus tuba mají dohromady třeba 500W, tak jsi 300 W za možnostmi ICS. Tudíž opravdu je zesík potřeba. Jde o to, že pokud máš kvalitní repráky plus tubu, a překračuješ možnosti rádia, v tomto případě ICS, tak při vyšší hlasitosti je zvuk zkreslený a hlavně to vypadá tak, jakoby nestíhali repro, ale přitom rezerva není v repro, ale ve výstupu rádia ( ICS )Zip166JTD píše:No snad jo asi nic nepokazím když tam pro jistotu dám raději ty 4ohmy než víc. Jen nevím když tam dám třeba více watů aby to ics nezatěžovalo. Jinak si myslím že zesák není potreba ono to vždy hrálo dost dobře + mám v kufru tubu ale poslední dobou mám pocit že ty papíráky nejsou co bývali.