jeste jedna šikana se me stala v Tábore rano zezadu me vyblikali(asi kuli prazske znacce), zastavil jsem, dal rucku a samozdrejme si prstem omylem spustil mlhovky predni(156 kazdy vi jak je to debilne udelany), no a verte neverte 1000,-czk pokuta at jsem vysvetloval jak vysvetloval...

Policie u me naprosto straci respekt jsem sikanovanej za nesmysli a uz to nejsou male penize. Naposled slusne prislusniky jsem potkal pred 2 lety, od te doby jsem zastavoval (namatkovou kontrolou) nejmene 20x a moje pokuty jsou: nemel zarovky, opet rozsviceny omylem mlhovky,nedal blinkr kdyz ho stavil policista...Az se neco stane, budu volat hasice nebo to vyresim sam, lidi kteri nepremysleji ale citoujou odstavce a zaroven si zadaj o uplatek od tech opravdu POMOCT a CHRANIT nechci !!!!!!
- acovy take dostavate na frak?

na predtim to bylo taky OK...nic mi neprohlizeli nic po me nechteli...
 na predtim to bylo taky OK...nic mi neprohlizeli nic po me nechteli...
 Včera zase měřili padesátku na dvouproudovce do zlína - v sobotu ráno v 7:45....
  Včera zase měřili padesátku na dvouproudovce do zlína - v sobotu ráno v 7:45....  

Ale pokuty dává  =D>
 Ale pokuty dává  =D>

Prd nové oktávky....ani rezavé fáčko si nezaslouží, a na svačinu by mohli těch necelých 100m táhnout pěšky a né vezt se autem.
  Prd nové oktávky....ani rezavé fáčko si nezaslouží, a na svačinu by mohli těch necelých 100m táhnout pěšky a né vezt se autem.

=D>
  =D>