Naše Alfy - 6. kolo - III. série (10.2.-16.2.)
Re: skeisy:
Myslis benzinu nebo oleje?woche píše:..GTA bych neuživil.. Musím konstatovat, že má průměrná spotřeba s GTA je o cca 2L/100 nižší, než když jsem měl 2.0 TS

Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Re: skeisy:
Kdybych něčím přelepil tu jedničku,tak taky jezdím za párwoche píše:..GTA bych neuživil.. Musím konstatovat, že má průměrná spotřeba s GTA je o cca 2L/100 nižší, než když jsem měl 2.0 TS

+++No sound,no fun+++
- woche
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
S GTA se musí naučit jezdit, ze začátku jsem z toho měl taky strach, na podzim jsem měl dlouhodobou spotřebu 13L, pak jsem vyměnil oba vlnovce, protože se mi zdálo, že mi podchází výfuk a od tý doby šla spotřeba razantně dolů a pořád klesá. Teď mám dlouhodobou 11.7 a poslední nádrž mi vycházela na 11.3 a určitě se s tím moc nemažu. S 2.0 TS mi vycházela dlouhodobá spotřeba 13.8 a mohl jsem se stavět na hlavu, aby mi klesla. Stejná dálková trasa s 2.0 byla 10.5, s GTA 9.8 a s 1.9 JTD 6.9. Jinak dokážu i opak- 22/100, ale to znamená stálá rychlost > 190 a to se kromě dálnice nedá praktikovat déle, než pár km.

147 GTA
To se divím.Já jsem taky kdysi měl 2.0 T.S (155 PS) a to byl u mě nejlepší motor co se spotřeby týče.Žralo to s mým dravějším způsobem jízdy mezi 11-12 l.woche píše:S 2.0 TS mi vycházela dlouhodobá spotřeba 13.8 a mohl jsem se stavět na hlavu, aby mi klesla.
A nebyl ten tvůj T.S jen 150 koňovej???Protože ty motory právě dost žrali.
Jinak na takovou spotřebu s GTA,jak máš ty se já nikdy nedostanu,protože takovou sebekontrolou bohužel nedisponuji

+++No sound,no fun+++
- woche
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
forza156: Měl jsem 156 2.0TS 155HP + chip. Spotřeba před chipem byla ještě horší, ale nešetřil jsem jí. Ale 13L mně žrala i Škoda 130. Jinak jestli ti příjde průměrná rychlost 72km/hod přes prdelky na trase Trutnov - Náchod v zimě se studeným startem, kdy vesnice jedu max 60 jako jízda, kdy se nějako mimo vesnice sebekontroluju, tak bych pak nechtěl vědět, co s tím autem provádíš ty 

147 GTA