a ani ve zpětném zrcátku raději nikdy neviděl

Mno myslim že stačí když na tebe bude najíždět a lepit se ti na prdel...JP159 píše:Prosim tě jak nutí aby si jel nad 130? Tomu nerozumím jak to provádějí?tomas píše: Kdyby měřili klasicky že by jeli 130 tak to beru, ale co vyvádí za prasárny, kdy najíždějí na auta a nutí je jet nad 130 nebo se schovávají za nakladák se nedělá..
To jo tomu rozumím,taky to nemám rád když mi nějaký boží hovádko visí na zadku. Já to řeším opačně, zpomaluju a zpomaluju až ten blb nevydrží a předjede. Je třeba ale zpomalovat pozvolna aby si ho neměl v kufru.whitedevil píše:Mno myslim že stačí když na tebe bude najíždět a lepit se ti na prdel...JP159 píše:Prosim tě jak nutí aby si jel nad 130? Tomu nerozumím jak to provádějí?tomas píše: Kdyby měřili klasicky že by jeli 130 tak to beru, ale co vyvádí za prasárny, kdy najíždějí na auta a nutí je jet nad 130 nebo se schovávají za nakladák se nedělá..
Když mi někdo jede pár metrů za prdelí tak mi to nedělá dobře a radši přidám...
Když nejedu sám a potkám auto tohodle typu tak to spolujezdec natáčí mobilem... Stalo se mi to na státovce - nebyl to teda fízl ale nějákej šulínek s passatem.... Tak když byla obec tak z devadesáti na padesát hned na značce... Docela se divil
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti