Policie a vše kolem....
- faust54
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
to chce klid, jen takhle provokuji a cekaji, ze zrychlíš, aby te mohly lapnout...Richie píše:dneska jsem si opet overil jakej mam respekt(strach) pred policii...najeli mi nejak rychle na zadek a ja si rikal...ooojeee...co zase chtej?...jdou po me ?:) to je snad jeste strach z dob komancu
AR 147JTD | 85kW | 2002 | Distinctive
AR 146 1.6TS r.2001-prodano
AR 155 Q4 r.1995 - prodano
AR 164 2.0TB r.1996 - prodano
Ford Puma 1.7 16V
AR 146 1.6TS r.2001-prodano
AR 155 Q4 r.1995 - prodano
AR 164 2.0TB r.1996 - prodano
Ford Puma 1.7 16V
Já si myslím, že by to nebylo tak jasný. 0-100 je sice u passatu lepší, ale nezapomínej, že je to čtyřkolka, takže se ze startu rychle vyhrabe, narozdíl od GTA. Ale poměr hmotnost/výkon už vychází šul nul, je tam rozdíl asi půl kila na kilowatt. A když si spočítáš, že oni mají v passatu minimálně padesát kilo vybavení navíc a sedí tam dva pupkatí strejdové, tak by to mohl být zajímavý souboj. Ono totiž při honičce na dálnici nebude rozhodovat ani čtvrtmíle, ani Vmax, ale pružné zrychlení v rozmezí 130-220km/h. No a to nemluvím o tom, že se asi ten kolos o hmotnosti 1,7 tuny (kolik že váží 159 Q4?) bude docela blbě zastavovat, takže policajti nepůjdou do nějakých ostrých honiček naplno. Podle mě měli mít micáky EVO IX. To by se pak s nima honil opravdu málokdo.roubrt37 píše:Ale víš co je Richie nejsmutnější? Že na něj žádná alfa nemá*. Teda na dálnici. Věřím a doufám, že GTA jak 147, taj 156 by ten tank dokázali na okresce setřást.
* Nepočítáme-li 8C.
Mimochodem to je můj velký sen - udělat velký novinový test "co dokáže policejní Passat" - domluvit nějakej okruh - Most nebo Brno - sehnat deset aut různých kategorií
hothatch - GTA, STi, 130i, CTR
limo - BMW 750, MB Eklasse, A8
Passat klasse - A4 (S4 asi nebude konkurence), Superb,
WRC - Evo IX
megaSUV - Cayenne, x5, Q7...
sportovní kupé - 350Z, RX-8, ITR,
atd.
a nechal je udělat hot pursuit. Teoreticky by stačil i nějakej civil s R36, ale už by to nemělo to kouzlo, kdy můžeš napsat: TEST policejních passatů - blamáž. Nebo Mají honit piráty, dostali od nich rundu

Alfa 2600 Sprint * Alfa 2000 Spider * Alfetta GT * 75 1.6 IE * 164 2.0 V6 TB * projekt AR51 Matta *Giulia Veloce
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant
No, já měl zase dneska opačný pocit z policajta... Jel jsem na Jarov pro značky a jaksi jsem zabloudil... prostě to v tom Práglu ještě tolik nezvládám... A páč jsem nevěděl kde jsem, tak zvedám telefon a volám manželce* aby mi poradila... A v tu chvilku mě zastavil policajt...
Tak jsem si řekl, že jsem idiot a stáhl okýnko...
Velice příjemný přístup... Jestli jako vím co jsem provedl a tak... Řekl jsem, že ano, ale že jsem trochu mimo... Řekl jsem mu celou anabázi mojí ztráty, že jsem v Práglu novej, přistěhovanej a jedu přehlásit auto...bla, bla, bla... Ale vše byla pravda... Mé story samozřejmě potvrdila i RZ 3P4...
No a pan policista mi nejen ukázal cestu na mapě, ale i přihmouřil obě voči a snad i kolegovi v autě... Dostal jsem 200 Kč za jakýsi přestupek...
Jinak prý 3 bodíky a jakési 2000 Kč, či co to povídal... Takže pane policisto... DÍKY
Mimochodem, v Práglu už dávaj značky 1AA....
* Ano, vím, že se to za jízdy nesmí a je to prasečina...
Tak jsem si řekl, že jsem idiot a stáhl okýnko...
Velice příjemný přístup... Jestli jako vím co jsem provedl a tak... Řekl jsem, že ano, ale že jsem trochu mimo... Řekl jsem mu celou anabázi mojí ztráty, že jsem v Práglu novej, přistěhovanej a jedu přehlásit auto...bla, bla, bla... Ale vše byla pravda... Mé story samozřejmě potvrdila i RZ 3P4...
No a pan policista mi nejen ukázal cestu na mapě, ale i přihmouřil obě voči a snad i kolegovi v autě... Dostal jsem 200 Kč za jakýsi přestupek...

Jinak prý 3 bodíky a jakési 2000 Kč, či co to povídal... Takže pane policisto... DÍKY

Mimochodem, v Práglu už dávaj značky 1AA....

* Ano, vím, že se to za jízdy nesmí a je to prasečina...
Alfa Stelvio 2.0 Veloce '21
Alfa 147 GTA '05 by Autodelta
Alfa 159 SW 2.4 JTDm '07 pseudo Ti
ex Alfa GT 1.9 JTD '05
ex Alfa 147 2.0 TS Selespeed '01
ex Alfa 156 2.0 TS '00
ex Mazda 323f 1.9 GT '94
a další Alfa Giulietta 1.6 JTDm '12 v rodině
Alfa 147 GTA '05 by Autodelta
Alfa 159 SW 2.4 JTDm '07 pseudo Ti
ex Alfa GT 1.9 JTD '05
ex Alfa 147 2.0 TS Selespeed '01
ex Alfa 156 2.0 TS '00
ex Mazda 323f 1.9 GT '94
a další Alfa Giulietta 1.6 JTDm '12 v rodině
- whitedevil
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
- whitedevil
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
já to v brně neznám... ale je možný že sem tudy jel... hledal sem tam někde benzínku... Unicorn ale myslim že ta je v židenicích.. nebo nevim kde
ale myslim že sem tudy projížděl.... Ale což byl sem v uniformě tak by se to ukecalo

Ford Mondeo turnier 2.0 TDCI 103 kw Titanium
ex - Alfa Romeo 147 JTD
ex - Fiat uno LOGO turbo
ex - Fiat uno MK I 903ccm
ex - Alfa Romeo 147 JTD
ex - Fiat uno LOGO turbo
ex - Fiat uno MK I 903ccm
Mno tak jsem se vratil ze severni Italie (tyrolsko), tam je to o necem jinem. Jelikoz je to sever a jsou tam dva uredni jazyky (Ita,Nem), tak je tam poradek jak v Rakousku,Nem. s Italkou pohodou coz je podle meho nazoru Zupa!.
Ridici tam jezdej jako dobydci a vubec nepoustej, coz unas ta tolerance je vysoka, a presto tam vsechno klape. Chapou zipovani,predjizdeci a rychli pruh. Policie,popripade Carbaníci jsou v poho.
todle jsou Mpéčka: 159 full palba(2.4)

[/list]
Ridici tam jezdej jako dobydci a vubec nepoustej, coz unas ta tolerance je vysoka, a presto tam vsechno klape. Chapou zipovani,predjizdeci a rychli pruh. Policie,popripade Carbaníci jsou v poho.
todle jsou Mpéčka: 159 full palba(2.4)

[/list]
156 Sportwagon 2.4 JTD (Jede To Dobře)
Ieri, oggi, domani......Ti amo Alfa Romeo per sempre !!!
Hi... btw bacha na MP Praha pokuty.
Na pokuty od statní jsem si vzdycky daval bacha a bez vyjimky platil,kdyz zapomenete znateto, prijde modry pruh z čelede dopisový jako výzva...
u Mp (zvlast Phy) vam nic neprijde. Neni to tak dlouho co me opet vykradli auto, i kdyz jsem vnem nic nemel desky s pokutama, ktery jsem ten den vyrizoval (bločky) o ty jsem přisel. Je to cca 6-9 mesicu a od jinych obeti jsem se doslechl, ze zadny upomínky neposilaji. Dluh vam roste az 6let.
...takžéé az prijde moje studentska vyplata, místo pro naftu pomazu sockou zaplatit pokuty
Na pokuty od statní jsem si vzdycky daval bacha a bez vyjimky platil,kdyz zapomenete znateto, prijde modry pruh z čelede dopisový jako výzva...
u Mp (zvlast Phy) vam nic neprijde. Neni to tak dlouho co me opet vykradli auto, i kdyz jsem vnem nic nemel desky s pokutama, ktery jsem ten den vyrizoval (bločky) o ty jsem přisel. Je to cca 6-9 mesicu a od jinych obeti jsem se doslechl, ze zadny upomínky neposilaji. Dluh vam roste az 6let.
...takžéé az prijde moje studentska vyplata, místo pro naftu pomazu sockou zaplatit pokuty

156 Sportwagon 2.4 JTD (Jede To Dobře)
Re:
Otec jim na to v práci montovali radary.I na ty policejní yamahy,ty budou co chvílu "řádit" v Buchlovských.P.s Bacha,minule měli zašitou trojnožku někde v lese a na konci to vybírali.
!!! Anti Wv and Frogeaters cars !!!
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policie - šikana
Folíku jen pro úplnost. Tyrolsko není v Itálii. Ty píšeš o Jižním Tyrolsku, území po 1. svět. válce anektovaném Itálií, kde převážně žijí Rakušané.
Edit: tady jsem něco o Sudtirol vyhledal http://cs.wikipedia.org/wiki/Autonomn%C ... ie_Bolzano.
Edit: tady jsem něco o Sudtirol vyhledal http://cs.wikipedia.org/wiki/Autonomn%C ... ie_Bolzano.
AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- kejml
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
0.125 carburatore
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz
to je u Kacerova, akorat kdyz se to stalo, tak sme strikali zaklad na 145ku. Nikoho tam nechteli pustit... 

2° Coppa Alfa Romeo 31.5.-1.6.2025
14° Crashtovic veselé vánoce 13.12.2024
1° Corsa Italia 8.6.2019
5° 50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
14° Crashtovic veselé vánoce 13.12.2024
1° Corsa Italia 8.6.2019
5° 50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Tak v 1. řadě se jednalo o předmět doličný a také se muselo zjistit za co, že se bude vyplácet pojistka. Zda se jedná o pivo, anebo jen o nějaký patok. A teď chlastaj, teda podrobujou předmět doličný podrobné analýze a třebas si doPOMOHOU i k opičce a s nasazením svých vlastních jater uCHRÁNÍ své spoluobčany před kocovinou. Pomáhat a chránit!
Ale nejhorší je, že tohle je jen kapička z toho všeho bordelu co se u PČR děje. A v čem všem policajti jedou. Tohle je snad i polidšťuje

AR Giula 2,0 Super
Roubrt37 má naprostou pravdu
Asi byste se hoši moc divili co se všechno u PČR dnes děje a co suita pana mafiána Langera s tímto sborem provedla. Hlavně v jakém stavu dnes PČR je
Tak zdevastovaná a "morálně na vysoké úrovni"
policie nebyla ani za komunistů

Asi byste se hoši moc divili co se všechno u PČR dnes děje a co suita pana mafiána Langera s tímto sborem provedla. Hlavně v jakém stavu dnes PČR je

Tak zdevastovaná a "morálně na vysoké úrovni"

JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
- Sperka
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
JP: zase politika? 

Alfa Romeo 166 2,4 JTD katík off