Tak po dlouhé době jsem zase něco napíšu

Jak jsem psal nazačátku, chtěl jsem ji trochu vymazlit...takže jsem vyměnil prasklý kryt motoru, uvidíme jak dlouho tam vydrží nový, potom prasknutý středový plast jak jsou tlačítka na mlhovky a vypnutí asr

No dále bylo potřeba nastříkat podvozek tak se již stalo...a nakonec nová spojka

Ještě mám za sebou výměnu oleje...Zadní okénka se rozchodila sama, asi byla dlouho nepoužívaná, každopádně fungují. A co se týče rádia tak s tím jsem si docela užil, teda já ne, ale mechanik

Zatím provizorně funguje, ale čekám jestli mi dají dokupy zesilovač bose. Prodřené drátky u zadního reproduktoru ve dveřích. No trvalo dlouho než na to přišel kde byla chyba =D> Teď mě ještě čeká přezouvání za zimu, takže udělám nové fotky jak vypadá na orginálních discích..Ale to nejlepší nakonec

začal jsem pokukovat po maserati 3200 GT ale má to dva háčky...tím prvním a asi největším jsou moje obavy ze servisu (už jsem to probíral na maserati forum) a tím druhým je že bych musel prodat Alfu, ale těžko říct jestli se najde stejně postižený jedinec jako já

Každopádně kdyby někdo byl, tak ať se ozve, ale s tím že bych to řešil až po zimě

Ciao