@Vsichni: Diky moc za hodnotne vstupy. Koukam ze je tady dost zaslouzilych otcu :-)
@Speedy: Diky moc za fotky. Uplne perfektni a bozi presne co jsem potreboval :-) Ja ted do Lancera davam podvozek a vedle toho korbicku. Tasky na to a kolem. Zkusim to dat i "bokem" ale myslim ze lancer je moc uzkej.
@swoop01: Diky. Presne to jsem si rikal. Ze kdyz se ptam tak je to asi uz za hranou.
Obecne trochu backgroundu: pred lety jsem premyslel o 159 (v6 a ctyrkolka) a nakonec tesne vyhralo 3.0 Subaru Legacy. Jezdil jsem s nim 8 let a pak to bohuzel pak zacalo trochu reznout a kazit tak vicemene zajimava levna volba tehnda byl lancer (s jednim spuntem). Mezitim letos ale prisel druhy spunt a misto rychle dochazi.
Nekdy pristi rok se teoreticky muze stat ze bude schvalene sluzebni auto (asi oktavka) tzn. realne v rukou v 2023. Tak jsem si rikal ze si ted koupit neco co si pak necham na hrani. A kdyby sluzebak nevysel (je to tak 50:50) tak v dokazat fungovat dal.
Jinak pro zajimavost do hledacku (zabavny, vykon 200k+ a nahon na zadek nebo 4x4) se mota jeste Opel Insignia 2.0 4x4, Leon Cupra ST, Jaguar XE (ten je mozna jeste mensi nez Giulia), Dodge Charger

, a Subaru Outback ale ten je az moc rozumny a nezapada do toho konceptu byt urcite to neni spatny auto. Trojkovy BMW jsem vyradil kvuli mistu - prijde mi to jeste mensi nez ten Lancer. Potom Okta, Golf, SuperB, Medour C, audi A4 a tak mi prijde zase takovy "suchy" nebo jak to popsat.