Díky.
Myslím si a nerad, to samé. Jen kdyby bylo váhadlo, tak ten ventil je zavřenej. Pak by to do sání netlačilo, myslím.Hampice píše: 10.3.2022, čtv 21:01 Takhle čistě podle zvuku tam někde není komprese a fouká do sání. Řekl bych, že to sežralo ventil, nebo prasklý vahadlo
Na ten jsem koukal. Na prvni pohled OK, meneny pred rokem. Komplet. Jeste ho zkontroluju pripravkama.Danni píše: 11.3.2022, pát 07:58 Mne to pride ako keby sa ventily otvarali az prilis skoro, neni posunutý rozvod?
Tak rozvody OK.
Tak zavada se nasla. Ale proc se to stalo ? To me desi.
Ten ne. Prvni valec je v horni uvrati. Vackova hridel zajistena. Spis me napada zda tam neco nevlitlo. Ale je to na vsech vyfukovychAleš 292 píše: 11.3.2022, pát 15:42 Jestli se ti nestřihnul klínek na kole na klice. Mě se střihnul a než jsem na to přišel,tak to chvíli trvalo. Dle přípravků to sedělo.
Závěr zatím nemám. Nějak není čas. Zitra kouknu co pude.
Tak závada nalezena. Fakt to střihlo hlavni řemenici, uf.....fafo píše: 12.3.2022, sob 22:29Závěr zatím nemám. Nějak není čas. Zitra kouknu co pude.
Rozhodně výfuková vačka, je na hlavním kole.
Pak na druhé straně je další ozubené kolo, které pohání sací vačku.
To by muselo být rozlámaný všechno, kdyby se někde ulomil kolík na hlavním kole a td...
Spíš to vidím na stáří a trošku razantnější jízdu po ránu.
Jooo to netuším. Každopádně motor byl dělanej, kdo ... ? nevím.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů