Vrzani auta pri couvani
Vrzani auta pri couvani
Caute, z niceho nic mi zacalo auto pri couvani vrzat ( jak kdyby byla lehce zabrzdena rucni brzda) takovy to ma zvuk.kdyz se rozjedu dopredu,tak vse je bez problemu.ale jakmile dam R ,zacne to vrzat a cim vic vytocim kola,tim je to horsi. Nejaky typ cim by to mohlo byt ? Diky
Re: Vrzani auta pri couvani
to je asi tohle ne?
viewtopic.php?t=24831
viewtopic.php?t=24831
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
To bohužel není ono. Dnes ráno jsem to nastartoval, chvilku nechal zahřát auto, stál jsem na brzdě, zařadil "R" a nic. Ale jakmile jsem povolil brzdu a začal jsem couvat dozadu. Začalo to vrzat a trošku se třepalo i auto ( nevím jak ten zvuk popsat). Ale hned co jsem zařadil "D" tak to okamžitě přestalo
- Hampice
- SemTuFurt
A nejsou to jen destičky?
Alfa Romeo 164 QV (1992)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Tohle jsem řešil na Bravu. Dělaly to zoxidovaný a nabobtnalý destičky kterým se nechtělo se vracet v brzdiči. Pískalo a vrzalo to jen při couvání.
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Tak jsem vcera konecne vymenil predni desticky,a ten problem je tam stale.Koutouce jsou v pohode,takze ty nejsou potreba menit.Jeste me napadlo rozdelat brzdy,jestli tam neni problem.ale do toho se mi moc nechce.