Čau. Tak jsem se rozhodl založit vlákno o moji Giulii z USA. Ano byla bouchla na předek. Odnesl to nárazník a maska. Jinak je vše origo.
Je to Giulie Q4 2.0T 280hp.
Výbava je vyšší:
Panorama, H&K, adaptivní tempomat, vyhřevy sedaček- oken, Dálkový start, atd….
Interiér je kombinace černé kuze s dřevem, sedačky jsou celokožené s prošívánim ale nejsou to veloce, myslím že to jsou Luso.
Auto mám cca 2 měsíce a při koupi mělo najeto 86000.
Už jsem ji koupil překopané na EU verzi. Takže STK proběhla vpohodě až na to ze v přední masce mi chybělo to Véčko a na stk jim to vadilo( jsou tam takové úchyty s ostrou hranou) takže jsem musel dělat opakovačku ale jinak technicky bylo vše top.

Jinak Stk mě vyšla na cca 20k protože jsem musel nechat vyjet technické specifikace přes dekru pro neevropske vozidla. To Jen pro info kdyby někdo uvažoval o USA verzi. Trvalo to den a vše zařizuje Stk. Jinak žádné výjimky atd nebyly potřeba. Technik co mě měl na starost tak byl přísný, kontrola fakt všeho, používal i kameru aby zkontroloval všechny schované čísla, u emisi byl taky. Pak mi říkal ze většinou auta z dovozu bývají všelijak zfušované a moc je nemají rádi,tak proto taková kontrola. Říkal ale ze je rád ze je vše vpohodě, auto se mu evidentně líbilo.