Díky
Kolenní bag zůstal na kastli, horní jsem vyndaval až když byla palubka venku a otočená, pak na to byl slušný přístup. Je držen v takovém "Košíku" a svírají ho packy které bylo třeba opatrně páčit. Palubka už je prodanáfafo píše: 9.9.2022, pát 14:20Krasa. Kdyz to vidim, jak se da dostat na airbag spolujezdce ?Flipshide píše: 9.9.2022, pát 13:14 Zbytek roku 2021
Moc se toho nedělo ani nejezdilo, pracovalo na se 147 Ducati Corse. Více brzy ve vlákně.
- Zahájení a plánování úpravy zadní části na Quadrifoglio
- Úprava Interiéru, tam se trochu experimentovalo
1. varianta: do Červena. Na to jsem si nezvykl tak jsem už palubku nesháněl a tapce prodal IMG_5774 .jpg
2. varianta: Vítěz! styl Veloce TI včetně kožené palubky, tapců, karbonu a hlavně nového volantu Quadrifoglio. Interiér ve stavu nového, po montáži to podpořilo a zvětšilo vůni nového auta tak moc, že jsem doteď nepoužil žádnou vůniIMG_0268.JPGIMG_0259-side.jpgIMG_0663-down.jpgIMG_0009 2.JPG
Pokračování brzy.
Doufám že fotky budou použitelný, snižoval jsem kvalitu![]()
Palubku jsi taky prodal ?
Po červeném prošívání jsem koukal, ale většinou neměly sklápění zadních sedaček a nebo byly otlačený a poškozený od špatnýho skladování. Posezení je luxusKubas píše: 9.9.2022, pát 18:54 Interier alcantara Veloce Ti je nejvic! Ja to mam teda jeste s cervenym prosivanim a je to dokonalost, nejen estetika, ale i posaz v tech sedackach :-)
Díky, to potěší
Díky, už jen chybí tmavý strop. Ten je ale asi nemožný sehnat pro panoramuGeorge.KHE píše: 10.9.2022, sob 13:01 Tak to je parádní upgrade, ten interier to posouvá zase o level výš![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] a 1 host