Jeste jsou na ceste Zimmermann kotouce
Chci v dubnu zazit ten pocit aby se to auto chovalo pokud mozno jako novy

No na zadni napravu veci nejsou, jeste potrebuju 8 silentbloku na pricny ramena, ty zkusim sehnat podle rozmeru... Jinak je to i pomerne levna zalezitost pokud clovek nekupuje cely ramena a jenom jednotlivy cepy/silentbloky...Radim píše:když se dá všechno sehnat a jsou šikovný ruce k tomu je to paráda. to já říct u 424 nemůžu, a to v obou bodech
To vis Lego je jenom do 15ti let, tak jsem si vymyslel nahradu...jakubSW píše:hezkou stavebnici sis pořídil, kam se hrabe lego... Jinak v garáži by stačila i montážní jáma, pěkně vykachličkovaná, s osvětlením, pojízdným heverem
Ja nesnasim kdyz na mne pri praci nekdo cumi tak to by pred barakem nesloRichie píše:nebo pred barakem mit kanal a do nej si vzdycky pekne zaleztale musite byt dva (jeden opravuje a druhej nahore odjede s autem)
nebo mit pruchozi kanal
Klidne na cizim se nejlip uciRichie píše:dobrej vercajk na lesteni...se asi taky stavim
Ladin 164V6 píše:Klidne na cizim se nejlip uciRichie píše:dobrej vercajk na lesteni...se asi taky stavimJinak na eBay je to za 88e, coz si myslim ze je fajn, je k tomu cca 40 nastavcu a blbinek + nejaka anglicka lestenka. Uvidime
Jj jeste se zelenou jsme tam obcas s kamosema zajeli...tomas píše:Nebyl jsi někdy s Alficí na letišti Březno u Chomutova? Mam takový pocit že jsi to byl ty, ale už je to tak rok,dva zpět.. možná doma najdu i foto
Taky jsem mel Uno turbo, a taky bylo zeleny...tomas píše:jo..tmavě zelená byla![]()
rok a půl zpět stříbrný punto turbo, a ještě předtím černý uno
Jestli stihnu do ty doby zrepasovat podvozek tak dorazimtomas píše:krasavec.. byly to letadla.. Když vyhrabu v pc ty fotky tvoji alfi tak sem hodim link. 21. 3. 2009 se chystá velký sraz v Březně, já tam budu na kukandu, tak třeba se tam setkáme jestli přijedeš
Jj nevim co s mistemKůrkyn píše:taky máš obrovsku garáž
Chtel bych, ale asi se svezu s kamosem v Bmwtomas píše:pěkná práce.. alfička tě za to pak odmění pořádným svezením![]()
přijedeš příští víkend (21.3) na to letiště Březno u Chomutova?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti