Giu mi od chvíle ako som ju kúpil vydávala také čudné dunivé zvuky od motora ktoré som si myslel že sú normálne ale dnes po dlhšej jazde cca 150km to začalo duniť dáko v iných intervaloch tak ma to celkom znepokojuje zároveň hlavne v chladnejšom období sa prenášajú vibrácie do kabíny a hlavne do pravého inokedy aj lavého spätného zrkadla a pri štarte alebo vypnutí motora celým autom zatrasie. Myslel som si (a dúfam že to tak nie je) že sa porúča dvojhmota ale pri výmene rozvodov keď bol hlavný silentblok motora vytiahnutý a následne založený pri štarte nebolo cítiť skoro žiadne vybrácie a aj ten dunivý zvuk sa na istý čas stratil. Známi mi poradil jednu fintu ako zistiť či je dvojhmota k.o. a to že mám motor vytočiť do vyšších otáčok a v tom vypnúť a ona sa ozve, skúšal som to na služobnom Fiate Talento 1.6MJet kde ju bolo počuť zahrkotať ale u mojej Giu keď som to dnes vyskúšal tak nič. Niekde na UK fóre som čítal že Giu 1.6 a 2.0 JTDm trpeli na zlé silentbloky hlavne na hl. silentblok motora. Viem že je to ťažké odhadnúť problém takto cez net ale verím že sa s tým už niekto stretol a bude mi vedieť poradiť