No, kdyz sem byl vyse upozornen, tak jsem se na ty svary kouknul a nejsou jedini. Supersprint je na tom stejne.rosso155 píše: 5.11.2022, sob 16:48 U mě jsem po čtvrtý zimě na Ulteru musel převařit celou přírubu a dát jednu záplatu na plášť v místě, kde byl přivařenej držák, Kdybych vzal Ragazzona rovnou, ušetřil bych peníze i práci
.
Nema nema, mas recht.
Samo. Právě proto mě svým tvrzením nejvíc zaujal Remus, který by to měl mít trochu pečlivěji laděné - jejich marketing říká - takže jsem poslal mail jestli jsou třeba k dispozici nějaký podrobnější data.mcernoch píše: 6.11.2022, ned 14:03 Jen počítej s tím, že to řve v celém spektru a na delší cesty je to kolikrát hodně otráven. Osobně bych to bez klapky nechtěl. To radši nic. Ale je to na tobě.
Nemaj.... a ještě jsemse dočetl, že všechny ty výfuky zdechaj brumláním po pár letech... taky zajímavý.
To mám nastavené.mcernoch píše: 8.12.2022, čtv 13:57 A ještě si můžeš nastavit, že když si dáš parking, tak se ti ruční brzda automaticky sepne.
Podle toho jaký mas systém a hardware a jestli mas ten který to zvládne tak to uděláš i sám…. Je plno návodu na Giuliaforum-stelvioforum. Vyměníš USB panel v loketce. V mesu to upravis ale pak musis zajet do autorizaku ať ti to povolí přes ofiko diag…. Nebo koupit nějakou krabici za 10-15k a nainstalovat to podle návodu ….
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů