pozdeRichie píše:pockat pockat....ze bych nakonec prijel

Mohu bych se přidat na Jižní spojce, ale se svým chrochtátkem bych byl jen pro ostuduTokarev píše:Tak dneska je velkej den D![]()
jestli se jeste nekdo chce pridat do nasi mini kolonky tak muze v 18:00 na shellce na proseku a v 18:25 na shellce na jizni spojce smer barrandaka v sedm prijedeme na parkoviste pred motokary
Tak ostudu jsem dělal s tebou, nebyl si na to sámSpirpin píše: Mohu bych se přidat na Jižní spojce, ale se svým chrochtátkem bych byl jen pro ostudu
Vôbec, ty to len chceš zvaliť namňa, aby prípadné protesty a vyjadrenia nespokojnosti šli na moje trikocoyote píše:Ještě bych chtěl poděkovat Peszovi za organizaci/rezervaci
Taky sem pekne nahlodanej, akorat nevim co me este neboli..coyote píše:No já jsem ze včerejška tak nahlodanej, že si možná pojedu zajezdit i dneska
zkousel sem se vic nahejbat, ale nevydrzel sem to nikdy cely kolo. Myslim ze by to este o vterinku slo... Energii sem tudis nemelpesza píše:Dosť dobrý čas![]()
A to si mal ešte energiu na ďalšie kolo??
Jo jo, taky jsem tam něco takovýho našel, dokonce na obou bocích. Poučení pro příště - nebrat si pásek do kalhot, vždycky na to zapomenuTazdevil píše: a na levém boku jelito velikosti mexického stodolaru![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host