A to já mám teda zase nastudované do detailu už hned od toho prosince, kdy to Němci rozjeli

A jak už jsem psal, i Poláci mají ceník a konfigurátor od začátku roku, teď už dokonce i fyzicky auta na salónech. To češi zase spí....
Taky jsem z toho zklamaný, že u Veloce (i Competizione, které pro mne nejspíš padá, pač u něj nejde obj. tažné z výroby) je natvrdo černě lakovaný spodek. Ale ono nejde říct, že to je méně hezké, jen je to prostě jiné. Celolak v jednom tónu vypadá mnohem sportovněji a to auto to snižuje, především ve světlejších barvách. Takže záleží jestli člověk chce, ať to vypadá víc jako sportovní auto a nebo jako SUV...
Co se týče té Etna Red barvy, tak i za mě je to nejhezčí barva. Ale jsou tam problémy. Tahle třívrstvá barva je jednoznačně nejhůř provedená, ti taloši to prostě neumí, nejčastěji tam jsou již mnou zmiňované stečence. Zvažoval jsem skladovku MY 22 v této barvě od mého polského prodejce. Ale zaprvé tam jsou ty kazy, zadruhé to je auto, které už delší dobu stojí na salóně a podle toho to taky vypadá, za třetí to má panoramu, ze které mám respekt (a od AR teda dvojnásob) a za čtvrté mne z této barvy docela zrazoval detailista, který dělá dnes a denně s lakama-leštění, keramika atd. Že prý ty třívrstvé laky jsou problém, pokud je na autě škoda. Že nejde nalakovat jen konkrétní díl, ale že se musí lakovat kvůli odřenému nárazníku pomalu půl auta. Že se to musí dělat do ztracena..... Takže já bych volil nejspíš zase Vesuvio Grey....